Peachy amiről te írsz, az pont argentin ami híres a túlzásairól, mivel mindig próbálnak humorosak maradni, így eléggé hasonlít a legtöbb amerikai szappanra.(ráadásul pont a Te vagy az éltemben a mexikóiakat állítják be perverznek, aztán csak várja ki az ember, hogy ebben a történetben mi lesz...) A Tv2 most próbálja legyőzni az RTL-t, mindig ment a harc. Bár szerintem ez még mindig nem a legjobb választás, de mivel Bárbarát már sokan ismerik a Rubí miatt, arra számítanak, hogy olyan sikerük lesz, mint az RTL-nek volt a színésznő 2004-es telenovellájával. Én szívem szerint inkább látnám az olyan nagyszabású Telemundo novellákat, mint a Pecados Ajenos vagy a Dónde Está Elisa?.
Egyébként én úgy vagyok a telenovellákkal, hogy a régi rózsanovellák (Rosalinda, Esmeralda) még kiskoromban elmentek, ma már nem bírom végig nézni az olyan Televisa alkotást, amiben a hősnő folyton ok nélkül sír és egy temetést például részeken át húznak..
Megjegyzem, elvileg ősszel a Marina című telenovellát is képernyőre tűzi a csatorna.
Új telenovella a TV2 műsorán
2010. augusztus 18. 15:29
2010. augusztus 18. 15:29
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Nekem csak annyi a bajom ezekkel, hogy húzzák 200 részen keresztül és elmondanak mindent 100x. Egy jelenetben. Arról nem is beszélve, hogy kábé majdnem mindegyik ugyanarról szól, más körítéssel.
Valahol azt olvastam, hogy azért ilyen szájbarágósak, mert az ottani emberek felfogása kicsit lassabb.
Egyébként amik tényleg jók voltak az a Vad angyal, a Rosalinda és Padre Coraje.
Valahol azt olvastam, hogy azért ilyen szájbarágósak, mert az ottani emberek felfogása kicsit lassabb.
Egyébként amik tényleg jók voltak az a Vad angyal, a Rosalinda és Padre Coraje.
2010. augusztus 18. 15:30
Suliból hazaérve tanulnom kell, nem hiszem, hogy bármely részét lesz időm megnézni. Inkább az Árva angyalt fogom nézni, már ha arra lesz időm.
2010. augusztus 18. 15:34
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Ha valaki csak azt tudja írni, hogy
EZ MIÉRT HÍR
UTÁLOM
H*lye, Sz*r stb...
Akkor inkább ne is szóljon hozzá a dologhoz...
Engem sem fognak meg igazán, de ha úgy alakul biztos belenézek
EZ MIÉRT HÍR
UTÁLOM
H*lye, Sz*r stb...
Akkor inkább ne is szóljon hozzá a dologhoz...
Engem sem fognak meg igazán, de ha úgy alakul biztos belenézek
2010. augusztus 18. 22:15
|
|
babett.jozsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 69887 offline
|
szerintem fogm nézni. a Rubit utáltam. :-D
2010. augusztus 18. 22:21
a tevekettő nem unja még azt a sok szemetet, amit az évek során felhalmoz a délutáni műsorsávba?
hihetetlen, de fél hét előtt be se merem kapcsolni a tévét (már amikor hazaérek) mert vagy a rinyálás megy az ilyenekből, vagy józsi barát osztja az észt. hihetetlen, komolyan mondom. és a retekklubb egy perccel nem jobb, ugyan ez, csak ott maunikánál verik agyon az emberek egymást
persze lehet erre van igény, de szívesen meghallgatnám annak is az érvelését, aki szerint tökéletes a délutáni műsorsáv eme két "csodás" adón
persze lehet erre van igény, de szívesen meghallgatnám annak is az érvelését, aki szerint tökéletes a délutáni műsorsáv eme két "csodás" adón
1 felhasználónak tetszik:
Gajcsi
2010. augusztus 19. 00:54
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
A régebbi rózsanovelláktól falra tudok már mászni, ha belenézek egy-kettőbe. Az a sok értelmetlen siránkozás kiborító, nem is tudom, hogy bírtam olyan sok sorozatot megnézni anno.
A mostaniak viszont egyre értelmesebbek és kezdik egyre jobban megközelíteni a valóságot.
Az Árva angyal aranyos kis sorozat, bár vannak benne bődületes marhaságok, a főszereplő WL-n hm meg szívesen legeltetem a szemem.

Lehet, hogy belekukkantok ebbe is, hogy mégis milyen.
Az Árva angyal aranyos kis sorozat, bár vannak benne bődületes marhaságok, a főszereplő WL-n hm meg szívesen legeltetem a szemem.
Lehet, hogy belekukkantok ebbe is, hogy mégis milyen.
2010. augusztus 20. 16:25
én nagyon örülök neki, hogy egyre több telenovellát adnak újra a magyar csatornák, főleg a TV2 és az RTL Klub
2010. augusztus 22. 14:08
вαявαяα мσяι-т α яυвι ¢. ѕσяσzαтвαη ιмá∂тαм мєg!ηαgуση νáяσм єzтιѕ
2010. augusztus 24. 13:17
Tudja valaki hogy ki lesz Barbara magyarhangja?
2010. szeptember 04. 07:17
|
|
fanobipe23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 234 Csatolások: 2 Azonosító: 133254 offline
|
nekem az árva anygal a nyerőő de azért ezt is megnéézem:)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.