Bárbara Mori újra a tévé képernyőjén. A TV2 ugyanis műsorára tűzi 2003-ban készült telenovelláját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új telenovella a TV2 műsorán
2010. augusztus 18. 14:43
Kérném az ilyen bejegyzéseket mellőzni. Akkor szóljatok hozzá a témához, ha érdemben is tudtok véleményt mondani. Köszönöm.
2010. augusztus 18. 14:46
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
UNOM. A régiek jók voltak, mint az Esmeralda, a Paula és Paulina vagy a Rosalinda - én is néztem, nem tagadom x) -, de az újak nekem nem jönnek be >.<
2010. augusztus 18. 14:53
Én kíváncsi vagyok rá nagyon! Tuti, hogy bele fogok nézni!
2010. augusztus 18. 14:53
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Biztos nem lehet rossz ez a sorozat. Barbara Mori szerintem tehetséges színésznő, mert nagyon jól alakította a gonosz Rubit. Oscar-díjat neki!
Nem is értem, miért tartják az emberek nyálasnak a telenovellákat. Azért mert ott legalább kimondják az érzéseiket az emberek?
Nem is értem, miért tartják az emberek nyálasnak a telenovellákat. Azért mert ott legalább kimondják az érzéseiket az emberek?
2010. augusztus 18. 14:55
Nekem semmi bajom vele, de ez miért hír? Történt valami a főszereplőkkel? Botrányos? Volt benne szex? Médiacirkusz? Justin Bieber kedvenc sorozata?
NEM.
Akkor már nem hír. Sorry...
NEM.
Akkor már nem hír. Sorry...
2010. augusztus 18. 14:56
Idézet (vikimumus @ 2010.08.18. 14:53)
Biztos nem lehet rossz ez a sorozat. Barbara Mori szerintem tehetséges színésznő, mert nagyon jól alakította a gonosz Rubit. Oscar-díjat neki!
Mert fogalmuk nincs a latin kultúráról és szokásokról, és tele vannak sztereotípiákkal. Az amerikai szart agyondícsérik (ami véleményem szerint annyit sem ér, mint ezek a sorozatok), ami pedig latin, azt fikázni kell, mert ezt hallják mástól is.
Szerk.: Félreértés ne essék, én sem nézek telenovellákat (időm sem lenne rá), és valóban vannak köztük elviselhetetlenek (mint pl. a Natalia Oreiro-félék), csak azt szeretném, hogy az emberek végre kinyissák a szemüket, és ne csak az amerikaiakkal foglalkozzanak. Máshol is van érték a világon.
2010. augusztus 18. 15:12
|
|
szeri thalíaRoxitha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 1277 Csatolások: 23 Azonosító: 125933 offline
|
ennek nagyon örülök, szeretem ezt a nőt!
szerintem a mexikói sorozatok a legjobbak, szerintem ott vannak a legszebb emberek.
szerintem a mexikói sorozatok a legjobbak, szerintem ott vannak a legszebb emberek.
2010. augusztus 18. 15:16
Idézet (Peachy @ 2010.08.18. 15:09)
Láttam egy részt a te vagy az Életemből, és az egy dolog, hogy boezalmas színészek voltak benne, mindent túljátszottak, de rögtön tudtam mi jön, pedig először láttam abból a sorozatból valamit. Mondom: Úgyis az jön hogy megcsalta, a másiknak meg gyereke lett, stb.. És láss csodát, így lett! Elég ötletmentesek. És az Amerikaiak közt is van szar, pl Disney sorozatokból nem egy, az az új Jake and Blake is olyan elcsépelt tipikus Disney téma, hogy rocksztár stréber gyerek csere, azta, láw, meg stb... Remélem mindenki érti mit akartam ezzel...
Valóban kicsit sablonos a történetük, de azért mégsem mindegyik egyforma. Csakhogy az ott élőknek erre van szüksége, mert így kapcsolódnak ki a mindennapi élet gondjaiból.
2010. augusztus 18. 15:21
már várom,hogy kezdődjön a film:),mert szerintem jó film lehet^.^!
Legalábbis ahogy láttAM Bárbara-t a Rubí,az ebüvölő szörnyeteg-ben úgy szerintem ezis tökjóó filmlehet(Ł)(Ł) .
Legalábbis ahogy láttAM Bárbara-t a Rubí,az ebüvölő szörnyeteg-ben úgy szerintem ezis tökjóó filmlehet(Ł)(Ł) .
2010. augusztus 18. 15:26
Bárbara Morival nem lehet olyan rossz.
Lehet, hogy némelyeknek már nagyon unalmas ez a sok telenovella, de arról nem a sorozat(ok) tehet(nek), hogy a tévé csak most kezdi adni.
Lehet, hogy némelyeknek már nagyon unalmas ez a sok telenovella, de arról nem a sorozat(ok) tehet(nek), hogy a tévé csak most kezdi adni.
2010. augusztus 18. 15:26
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.08.18. 15:16)
Valóban kicsit sablonos a történetük, de azért mégsem mindegyik egyforma. Csakhogy az ott élőknek erre van szüksége, mert így kapcsolódnak ki a mindennapi élet gondjaiból.
Ez a jó a telenovellákban. Néha előre lehet tudni, mi lesz benne, nagyon sok egymáshoz hasonló van, amiknek gyakorlatilag ugyanaz a történetük egy kicsit átdolgozva (Sőt, néha még a keresztnevek is ugyanazok vagy hasolóak.
Amúgy én például bírtam régen a Te vagy az életemet, de ma már azt sem tudnám megmondani, miről szólt. És ugyanígy vagyok a Csacska angyallal.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: