3x04 - "Popilikia" hivatalos képek (HQ)
Hawaii Five-O (2010-)
2012. október 11. 18:59
|
|
wanderingfairyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.14. Hozzászólás: 15 Csatolások: 25 Azonosító: 74128 offline
|
Episode 3x05 "Mohai" (credit to bookemdanno.net)
2013. június 03. 21:41
|
|
Alice_Jasper Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 190 Csatolások: 134 Azonosító: 202973 offline
|
Régebbi képeket teszek fel.
2015. május 24. 20:51
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Hahó! Kicsit eltűnt innen (is) mindenki... Én most kezdtem darálni a sorit nagyjából 3 hete, mindjárt jön az 5. évad. Angolul ezerszer jobb, mint szinkronnal, sajnos azt vettem észre, hogy a szinkronok azért nem tudják ugyanazt az érzelmet beleadni a hangjukba, mint a színészek felvételkor. (Erre nagyon jó példa Danny esetében Király Attila, illetve hiába ismerem Turi Bálintot személyesen, sajnos Maxet sem tudja annyira visszaadni szinkronban.)
Egyébként a sorozat fő összetartója szerintem a Danny és Steve közti öriharibari. Annyira cukker, ahogy szekálják egymást, hogy folyton csak röhögök rajtuk.
Elég sok olyan párosom volt már, ahol az egyik vitte a pálmát, aztán a másikba is belezúgtam, na ez itt is pontosan így van
Steve vitt mindent, de ahogy daráltam a sorit, Danny is olyan szinten fogott meg, hogy szívesen lennék velük szendvicsben... haha
Azt mondjuk nem értem, a régi feltöltéseket miért nem látom, egy csomó kép lenne, amit szívesen megnéznék, de már nem elérhetőek sajna
Hozok egyet én is, ez a mai Thunk fotóm, itt mindketten übercukik, mindkettejük mosolyától megveszek
Egyébként a sorozat fő összetartója szerintem a Danny és Steve közti öriharibari. Annyira cukker, ahogy szekálják egymást, hogy folyton csak röhögök rajtuk.
Azt mondjuk nem értem, a régi feltöltéseket miért nem látom, egy csomó kép lenne, amit szívesen megnéznék, de már nem elérhetőek sajna
Hozok egyet én is, ez a mai Thunk fotóm, itt mindketten übercukik, mindkettejük mosolyától megveszek
1 felhasználónak tetszik:
idone
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.