Lady Gaga vakítja a fiatalokat
2010. augusztus 18. 14:24
O.O ezért jó ha nem sztárokat utánzol
már nem azért de nekem eszembe se jutna hogy ilyen lencsét rakjak magamra *-* nem tudom hogy vagytok ezzel, de nekem nem tetszik xD
2010. augusztus 18. 14:32
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Komolyan, hogy utánozhat valaki annyira egy sztárt, hogy képes akár meg is vakulni érte? Emberek, az egyedi stílus ismeretlen fogalom?
2010. augusztus 18. 14:34
Én biztos nem hordanék ilyet, elég nagy hülyeség
2010. augusztus 18. 14:34
|
|
Nessi♥Blingers♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 1533 Csatolások: 335 Azonosító: 129537 offline
|
Jól állt Gaga-nak.De miért kell "Leutánozni".Jó volt "nagyot durrant" a klipben miért kell koppintani?:S Én is nagyon tudok rajongani egy sztárért de soha semmijét nem utánoztam le.
2010. augusztus 18. 14:37
Ittvan egy hibbant énekesnő és mindenféle hűjeséget talál ki és akik annyira "szeretik" minden hűjeségben támogatják!x)) Majd meglátom,ha a nagy rajongásában megvakul azutánis anniyra szereti maajd!x|x))
2010. augusztus 18. 14:38
ezek a mai fiatalok
[ mármint a hülyébbik feje ]
2010. augusztus 18. 14:42
hát én addog adnám neki a pofont amíg ki nem esik
2010. augusztus 18. 15:17
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
jó lenne ha visszafogná magát ha ilyenek lesznek a rajongói az emberiség fele megőr
ül
ül
2010. augusztus 18. 15:21
|
|
Rebeca.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 253 Csatolások: 197 Azonosító: 130661 offline
|
van aki ilyet képes hordani? 
a klipben még okés, hogy így egyszer felvette, de hogy a lányok ezt követik...sztem aki olyan idióta hogy ezt kövesse, és még dicsekszik is vele, az talán meg is érdemli, hogy valami baja legyen tőle...
a klipben még okés, hogy így egyszer felvette, de hogy a lányok ezt követik...sztem aki olyan idióta hogy ezt kövesse, és még dicsekszik is vele, az talán meg is érdemli, hogy valami baja legyen tőle...
2010. augusztus 18. 15:38
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
Jujj durva xSS
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: