Tegnap óta mindent összeálmodok... Tegnap 6 álmot álmodtam egymás után, ma is valahogy így... Leírom a mai álmomat
Az volt, hogy én, cassiecica, Candies, Lexy, gertii, Natu, pattii meg WhiteAngel nyáritáborba voltunk ilyen viziparkba

És aztán valahogy idejutottunk Szerdahelyre, a mi lakásunkra, bementünk a szobámba, és egy vérengző kutya várt ránk bent, folyott a nyála meg minden... Patti és Angel beültek TV-zni, mi a többiek pedig a kutya elől menekültünk. Valahogy megnagyobbodott a lakásunk, így nagy területünk volt a kutya elől futásra. A kutya engem vett célba, futottam az ajtóba, ki a lépcsőházba, a kutya is, visszafutottam, és kizártam a kutyát. Ekkor vártam, hogy mi következik, az ajtót nyomtam, hogy még véletlenül se tudjon bejönni a kutya. Ekkor jött egy ember, nem láttam az arcát, de vagy nagyon öreg volt, vagy nagyon fiatal, nem tudtam eldönteni, volt nála egy puska, és lelőtte a kutyát. Kiabálok, hogy mi történt, mi lett a kutyával, azt mondta, az idegen, hogy hatástalanította. Aztán valahogy visszakerültünk a víziparkba. Felmentünk a hotelszobába, és azt láttam, hogy megkaptam Alyson Hannigan adatlapját (bár csak így lenne), mindenki nyakába ugrottam, rögtön el kezdtem szerkeszteni.
Aztán valahogy egy 2011-es Buffy Reunion-on találtam magam, én voltam a riporter. Még volt több álmom is közben, de a végén megint a Reunion-on találtam magam, és láttam, hogy az üvegajtó mögött áll a titokzatos puskás idegen (viszonylag alacsony volt...

) és mindenkit lelőtt rajtam kívül, aztán felébredtem...