OFFTopic III
2010. szeptember 01. 11:34
|
|
mano2Totya™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.26. Hozzászólás: 2606 Csatolások: 20 Azonosító: 26245 offline
|
Idézet (Juanita @ 2010.09.01. 11:10)
Beszéltem anyummal és ő azt mondja, hogy nyugodtan engedjük, hogy ő hozza haza a kicsit mert, hogy adni kell neki még egy esélyt, hogy lássa, bízunk benne a történtek után is.
Vigyázni meg nem tud rájuk senki, mert a családból mindenki dolgozik, nagymamák is, szal ez lehetetlen. Azért próbálom addig rájuk szoktatni ezt amíg még itthon vagyok, mert hamarosan nekem is menni kell dolgozni, addigra meg jobb ha megtanulják rendesen.
Vigyázni meg nem tud rájuk senki, mert a családból mindenki dolgozik, nagymamák is, szal ez lehetetlen. Azért próbálom addig rájuk szoktatni ezt amíg még itthon vagyok, mert hamarosan nekem is menni kell dolgozni, addigra meg jobb ha megtanulják rendesen.
Persze!
2010. szeptember 01. 11:40
Sziasztok. Megjártam a poklot (új suli) és visszajöttem
2010. szeptember 01. 11:45
Idézet (mano2 @ 2010.09.01. 11:34)
Persze!
Az enyém is végül is, csak egy ötlet volt. Nem akartam én bántani vele senkit!
Ha anyud is azt mondja és te is azt érzed, akkor szerintem is megbízhatsz benne, biztos vagyok benne, hogy meg tudod őket tanítani, hogy hogyan tudnak biztonságosan közlekedve együtt hazajönni!
Akiknek ilyen szuper anyukájuk van...

Nem bántottál
Mindenki álláspontját figyelembe veszem és azután döntök, de tényleg nehéz. Olyan típus vagyok aki nehezen tud dönteni, sokat vacilál a dolgokon. Meg általában mindig rosszul döntök
Köszi a bókot
2010. szeptember 01. 11:46
Idézet (Lexy @ 2010.09.01. 11:40)
Sziasztok. Megjártam a poklot (új suli) és visszajöttem 
Szia!
Letelt mára? Hány órád volt? Vagy első nap rövidített órák voltak?
2010. szeptember 01. 11:48
Idézet (Juanita @ 2010.09.01. 11:46)
Szia!
3 óra volt megtartva az ilyen ismerkedős, osztályfőnöki volt. Nagyon bejön a suli, de az osztályom egy kicsit furcsa. 2 részre lehetne osztani. Azok akiknek be nem áll a szájuk és nagyon népszerűek és azok akik a leg visszahúzódóbbak. De tényleg. Volt egy srác kb 4x akkora volt mint én és nem merte odaadni a kitöltendő papírt. Mondom miért nem szóltál? Erre nem válaszolt.
2010. szeptember 01. 11:53
Idézet (Lexy @ 2010.09.01. 11:48)
3 óra volt megtartva az ilyen ismerkedős, osztályfőnöki volt. Nagyon bejön a suli, de az osztályom egy kicsit furcsa. 2 részre lehetne osztani. Azok akiknek be nem áll a szájuk és nagyon népszerűek és azok akik a leg visszahúzódóbbak. De tényleg. Volt egy srác kb 4x akkora volt mint én és nem merte odaadni a kitöltendő papírt. Mondom miért nem szóltál? Erre nem válaszolt. 
Ismerős. Nálunk ugyanez volt, voltak a nagyszájúak, akik egész nap csacsogtak, és voltak a középosztály, akik 3-4-en összeverődtek és azok elvoltak, meg voltak azok, akik teljes mértékben visszahúzódtak a csigaházukba. De azt hiszem, ez legtöbb helyen így van.
Remélem te hamar megtalálod a helyed a többiek között
2010. szeptember 01. 11:54
|
|
mano2Totya™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.26. Hozzászólás: 2606 Csatolások: 20 Azonosító: 26245 offline
|
Idézet (Lexy @ 2010.09.01. 11:48)
Igen ez elég klasszikus eset, amikor egy osztály így oszlik meg.
2010. szeptember 01. 11:56
Idézet (mano2 @ 2010.09.01. 11:54)
A pasik meg már csak ilyen félősek. 
Na azért nem mind
Az én osztálytársaim között voltak olyan fiúk akik már első nap lehordták a másikat, akár fiút, akár lányt.
2010. szeptember 01. 11:56
Idézet (Juanita @ 2010.09.01. 11:53)
Ismerős. Nálunk ugyanez volt, voltak a nagyszájúak, akik egész nap csacsogtak, és voltak a középosztály, akik 3-4-en összeverődtek és azok elvoltak, meg voltak azok, akik teljes mértékben visszahúzódtak a csigaházukba. De azt hiszem, ez legtöbb helyen így van.
Hát nekem ez nagyon új. A régi sulimban mindenki dumált mindenkivel, röhögtünk dumáltunk stb stb. Itt középosztály sincs. Vagy ilyen "party-lelke" típus vagy tényleg a legfélénkebbek vannak. Pedig nekem nem ártana egy középút, mert úgy érzem egyikhez sem tartozom. Végülis első nap. Lehet egy nagyon jó társaság lesz ez is.
2010. szeptember 01. 11:58
Idézet (mano2 @ 2010.09.01. 11:54)
A pasik meg már csak ilyen félősek. 
De ez igaz. A lányok sokkal "belevalóbbak" voltak, ha fogalmazhatok így. A fiúknál 3-4 volt akik egyfolytába poénkodtak, meg kérdezősködtek. Na mindegy.
1 felhasználónak tetszik:
mano2
2010. szeptember 01. 12:01
Idézet (Lexy @ 2010.09.01. 11:56)
Hát nekem ez nagyon új. A régi sulimban mindenki dumált mindenkivel, röhögtünk dumáltunk stb stb. Itt középosztály sincs. Vagy ilyen "party-lelke" típus vagy tényleg a legfélénkebbek vannak. Pedig nekem nem ártana egy középút, mert úgy érzem egyikhez sem tartozom. Végülis első nap. Lehet egy nagyon jó társaság lesz ez is. 
Így van, első nap volt még csak. Lehet majd a félénkebbek kicsit feloldódnak, és akkor majd szóba állnak mással. A nagyszájúbbak meg lehet kicsit lejjebb (na ezt lehet nem így kell írni
2010. szeptember 01. 12:03
|
|
mano2Totya™ |
|
Én eddig akárhány suliba jártam, a pasik mindig féltek a lányoktól.
PEdig a lányok olyan kedvesek és aranyosak.
Én sokkal könnyebben és szivesen barátkozom / barátkoztam lányokkal, ha új suliba / osztály kerültem vagy kellett menni.
De lehet velem van a gond. xD
2010. szeptember 01. 12:05
Idézet (Juanita @ 2010.09.01. 12:01)
Így van, első nap volt még csak. Lehet majd a félénkebbek kicsit feloldódnak, és akkor majd szóba állnak mással. A nagyszájúbbak meg lehet kicsit lejjebb (na ezt lehet nem így kell írni
) adják és akkor velük is lehet majd dumálni.
Hát remélem is
2010. szeptember 01. 12:05
Idézet (mano2 @ 2010.09.01. 12:03)
Én sokkal könnyebben és szivesen barátkozom / barátkoztam lányokkal, ha új suliba / osztály kerültem vagy kellett menni.
Szerintem nincs veled semmi gond. Nekem általános 4.-be volt egy fiú osztálytársam, csórikám az annyira félénk volt, hogy csak velem mert beszélgetni. Más lányokkal, de még fiúkkal sem mert.
Viszont volt olyan fiú osztálytársam is, aki folyton engem piszkált, szekált, csúfolt, mindent csinált.
2010. szeptember 01. 12:06
Idézet (mano2 @ 2010.09.01. 12:03)
Én meg fiúkkal szeretek barátkozni. Nem tudom miért de bennem van.. A lányoktól félek, hogy kifogok egy kisp*csát.
2010. szeptember 01. 12:09
|
|
mano2Totya™ |
|
Idézet (Juanita @ 2010.09.01. 12:05)
Szerintem nincs veled semmi gond.
Akkor jó!
Idézet (Juanita @ 2010.09.01. 12:05)
Viszont volt olyan fiú osztálytársam is, aki folyton engem piszkált, szekált, csúfolt, mindent csinált.
Igen... sajnos ilyen típusú emberből is van nem egy...
Idézet (Lexy @ 2010.09.01. 12:06)
Én meg fiúkkal szeretek barátkozni. Nem tudom miért de bennem van.. A lányoktól félek, hogy kifogok egy kisp*csát. 
Meg tudlak érteni!
1 felhasználónak tetszik:
Lexy
2010. szeptember 01. 12:19
Idézet (mano2 @ 2010.09.01. 12:09)
Akkor jó!
Meg tudlak érteni!
Akkor azt hiszem én jó ponttal indulok! 
Meg tudlak érteni!
inkább úgy mondanám, hogy már a fiúk/férfiak 80%-a ilyen
és velem ki barátkozik?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.