Idézet (mano2 @ 2010.09.01. 09:32)
Hát igen.
Ez sokmindentől függ, milyen messze van az iskola? Mennyire veszélyes az út? (autók, zebrák...stb)
Ahova a nagyobbik jár, tehát a 12 éves az messze van, busszal jár a gyerkőc, de már tavaly is egyedül járt a suliba. Idéntől megpróbáltuk, hogy a nagyobbik vigye és hozza haza a kisebbiket a suliból, ő viszont idejár a szomszédos suliba. Tehát pont útba esne neki hogy hazahozza az öccsét. Annyi a különbség, hogy a nagyobbik gyerkőc most 16 óra heylett 15 órakor jönne ki a sulijából. Be is írtam az üzenőjébe, erre felhívta a tanárnő a páromat és szabályos értelmében leüvöltötte a fejét, hogy mi ezt hogy képzeltük, hogy a gyerek menjen el a tesójáért mikor még ő is gyerek 12 évesen. Jó azt azért hozzátenném, hogy a 12 éves (Zolika) speckós suliba jár, mert egy kicsit szellemileg vissza van maradva. De azért annyira nem, hogy egy ilyet nem lehetne rábízni, szerintem. Meg most augusztusban egyszer előfordult, hogy az ebédért mikor elment akkor nem jött utána haza, és hát a rendőrség a tescos buszról szedte össze este
De hiába próbálom én így egy kicsit önállóságra nevelni, ha a tanárnője meg visszahuzza

Vagy jól gondolja a tanárnő? Őszinte válaszokat kérek!
És bocs, hogy hosszú voltam