Idézet (Rileah @ 2010.08.31. 14:30)
Egyszer mikor torna óra volt, háttal magasugrottunk 1 méter 10 centrire, átugortam, de úgy estem a matracra, hogy komplett a vállamra az egész testsúlyom, 2 barátnőm pedig lenyeste a bőrt a kezéről... Aztán szóltam a tanítónéninek, hogy tanítónéni nagyon fáj a vállam, piros, meg kattog is, azt mondja az semmi... Aztán egy lyukasórán írtam anyunak, hogy mi történt, azt mondta, menjek el a kórházhoz (mert ő ott dolgozott), és majd kivizsgál a doki. Kiderült, hogy kibicsaklott a vállam... Ez asemmi a tanítónéni szerint. Meg egyik barátnőm tornaórán egyszer eltörte a lábát, miközbe kézibe kapuskodott, és mikor még nem tudta, hogy eltörött a lába, visszaállította a kapuba...

Aztán 3 napot nem voltam suliba a vállam miatt a tanítóbácsi (nekünk tan.néni tanítsa, fiúknak tanbá), azt mondta mindenkinek, hogy eltörött a vállam... Pedig nem is tudott semmit...
Hát ez tényleg durva...
Ilyenek még a felnőttek is. Bár nálunk meg minden pitiáner dolog miatt küldik haza a fiaimat suliból. Annyi volt egyszer nagyobbiknak, hogy fájt a feje. Erre már reggel 8-kor csörgött a telefonom, hogy ő hazaküldi a gyereket mert fáj a feje és sír. Ja mondom rájátszani azt nagyon tudnak, tipikus fiúk

Meg is mondtam mindkettőnek, hogy idén nem lesz ez. Ha fáj a feje, akkor szóljon a tanárnőnek, hogy lemegy orvosiba kérjen egy fél algopyrint azt ha max. nagyon nem múlik neki akkor lehet hazajönni.