Na mesélem

(FIGYELEM, PERVERZ ÁLOM VESZÉLY!)
Előzmények: 1 hete álmodtam még, olyat, hogy egy buliba vagyunk a legjobb barátnőmmel, és csak ketten voltunk lányok, a többiek fiúk voltak (akiket az életben nem ismerek), buliztunk, és jól elvoltunk velük.
A mostani álmom: Az volt, hogy álmomba volt ilyen pénzgyűjtés a Staritynél, és én adományoztam a legnagyobb ajándékot, erre az összegre épült a Starity tábor, PM-be lehetett jelentkezni _ToTo_-nál a Starity táborra, jelentkeztem, de azt írta vissza, hogy direkt nekem nem hagytak helyet, nehogy el tudjak menni. Aztán elkezdtem bőgni, és a tesóm beszélt _ToTo_-val telefonon, hogy még is milyen dolog ez, én adtam a legtöbb pénzt meg minden... Aztán a tesóm meggyőzte _ToTo_-t, de nekem a 4-es szoba helyett 3-mast adott, szóval választhattam 2 személyt, aki velem lesz a szobába. Candiest és Cassiecicát választottam, de ők lemondták, így a legjobb barátnőmet hívtam el a Starity táborba, vele voltunk a hármas szobába.
Aztán a szobából valahogy sátor lett, és ott ültünk, beszélgettünk. Egyszercsak mondja, hogy el kell nekem mondania valami fontosat: terhes, de nem tudja, ki az apa. Ekkor el kezdtünk gyanakodni, hogy minden kiesett a régebbi bulival kapcsolatban, ahol csak fiúk voltak. Odamentünk a fiúk lakásába, de ők tagadták, hogy ők lennének az apák. Egyszer csak rámtört a hányinger, ki kellett mennem a wcre, elkezdett fájni a hasam. Barátnőm utánam futott, megkérdezte, hogy mi a baj, mondtam, émelygek. Ekkor rávágta, hogy én is terhes vagyok. Visszamentünk, és bejelentettük, hogy én is terhes vagyok. A fiúknak volt ilyen műszerük, amivel megállapították, hogy mikor fogjuk megszülni a gyerekeinket. Álmomban az akkori dátum szeptember 20.-a volt, ehhez viszonyítottuk, hogy mikor fog megszületni a gyerek. A barátnőmnek az jött ki, hogy 4 hét múlva beviszik a kórházba, de az 5. héten szüli meg a gyereket. Engem is megvizsgáltak (a vizsgálati műszer egy telefon volt, amit rátettek a hasunkra és úgy tudták meg), nekem az volt, hogy 43 nap múlva bevisznek a kórházba, és a 44. napon szülök meg. Hazamentem, megmondtam anyuéknak, tesóimnak, hogy terhes vagyok. Nagyon örültek, az egyik tesóm hozzátette: "Mindig is tudtam, hogy a Viki fog közüllünk először szülni". Bementünk az osztályba, bejelentettük a barátnőmmel, hogy terhesek vagyunk, mindenki nagyon örült, de a "szerelmem" zavarodott volt, és azt kérdezgette: "Ki az apa Viki? Fog fizetni gyerektartást?" mondom nem tudom, ki az apa, és nem fog fizetni gyerektartást. Hazakerültem, nézegettem magam a tükörben, és hirtelen megnőtt a hasam. Aztán egy 30 Seconds To Mars koncerten találtam magam, az ismerősök gratuláltak ott a babához. Megláttam a terhes legjobb barátnőm bátyját. Valami nem stimmelt vele. Azt mondta, talán tudja ki az apa. Kérdeztem, hogy ki? Erre ő elfutott. Aztán hirtelen egy strandra csöppentem, megláttam az egyik osztálytársnőmet, ő is terhes volt. Azt mondta, ő a mai nap fog megszülni, ezután pár másodperccel rosszullett, és bevitték a kórházba, majd megszülte a gyerekét. Eközben még mindig a gyerekeink apját kerestük a barátnőmmel, így visszamentünk az ismeretlen fiúkhoz. Megvizsgáltak a műszereikkel, és mondták, hogy akkor estünk teherbe, mikor náluk voltunk a buliba, de egyikük sem az apa. Elmentünk, és akkor jutott eszünkbe, hogy a 4. hét kezdődik szept. 20.-a óta, ekkor gyorsan jött a mentő, és elvitte a barátnőmet. Ott voltam vele a szobán, aztán valahogy eltelt az idő, és már szült. Megszülte a babáját, és tovább kutattunk. Egyszercsak a barátnőm elé odaállt a győri "szerelme" akit még Győrújbaráton ismert meg, és közölte vele, hogy ő az apa. Aztán a barátnőmnek eszébe jutott, hogy azon az estén a "szerelme" eljött érte, és ő vitte haza, ekkor történt a dolog. Na de még mindig nem tudtuk, hogy ki az én gyerekem apja. Leültünk egy asztalhoz, ekkor odajön hozzám a "szerelmem", hogy beszélhetnénk-e, el kell mondania valamit. Majd elkezdte:
"Szerelmem": - Aaaz úgy volt, hogy érted akartam menni abba a buliba, mert rámtört a féltékenység. Aztán megláttalak ahogy alszol. Olyan szép voltál, és akkor történt, hogy...
Én: - Jézusom... Te megdugtál álmomba?
Aztán megint valahogy eltelt az idő, és már a szülésen volt a sor. De ezúttal már apás szülésen. Megszültem a babát, és együtt gondoztuk. Ennyi.
Összegezve:

Legbetegebb álmom eddig. Mondjuk tiszta jó volt álmomba terhesnek lenni. Álmainkba néha érezzük, hogy mi történik a testünkbe, az álmunkba. És akkor éreztem, mikor a baba rúgott, meg ezek. Tök jó volt, meg fura