köszönöm klau09!
Miley Cyrus új klipje is botránkoztató lesz
2010. augusztus 20. 11:17
|
|
Zikkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 126762 offline
|
szerintem a Can't Be Tamed be nincs semmi megbotránkoztató nekem nagyon tetszik a klipje de hát lehet hogy a 10 éves vagy kicsit fiatalabb gyerekekne nemtetszik de hát mindenki megváltozik egyszer szóval ha szeretik a zenéjét akkor nem az öltözködése miatt fognak elfordulni tőle
2010. augusztus 20. 11:32
|
|
Fanni121516visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 133483 offline
|
Hát ha így jó neki csak csinálja..
De ez nem mindenkinek teccik..
Mikor nézem a képeket kicsibe milyen kis aranyos volt aztán meg jön ez a Can't Be Tamed...A szám am is szar..
Dehát ő tudja..
De ez nem mindenkinek teccik..
Mikor nézem a képeket kicsibe milyen kis aranyos volt aztán meg jön ez a Can't Be Tamed...A szám am is szar..
Dehát ő tudja..
2010. augusztus 20. 12:31
|
|
kbrigitta96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.03. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 121716 offline
|
hát reméljük tényleg megfékezik és nem meg a selejtbe
2010. augusztus 20. 12:43
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
nem tudom...én régen még szerettem, de mostmár...inkább nem részletezem, mi a véleményem most róla. csak annyit: hogy sztem már nagyon elszállt magával, és nagyobbnak érzi magát, mint amekkora. meg a Can't be tamed klippje..húú az aztám...:/
már abban se vagyok biztos hogy ezt az új klippjét a Who Owns My Heart-et megnézem. megutáltam már a csajt. ha meg kiég, az ő baja.
már abban se vagyok biztos hogy ezt az új klippjét a Who Owns My Heart-et megnézem. megutáltam már a csajt. ha meg kiég, az ő baja.
2010. augusztus 20. 13:33
|
|
lolkabolkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 133431 offline
|
hááááááááááát nem tom sztem nem olyan rossz a can't be tamed!de nekem 8
2010. augusztus 20. 22:37
|
vivikee4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 133598 offline
|
Jaj istenem, mi lenne ha rólad állítanának ijent!
Egyáltalán nem botrányos miley cyrus! Szerintem tök ugyan olyan mint régen!!!!Attól még, hogy nem hannah többé, ugyan az marad! ugyan olyan jó számai lesznek és nem fogja elveszíteni a rajongoit!!!
Egyáltalán nem botrányos miley cyrus! Szerintem tök ugyan olyan mint régen!!!!Attól még, hogy nem hannah többé, ugyan az marad! ugyan olyan jó számai lesznek és nem fogja elveszíteni a rajongoit!!!
2010. augusztus 21. 00:30
|
|
Stewartúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 133602 offline
|
Egyáltalán nem rossz Miley új stílusa!!!Mért kell Őt leszólni?Szerintem teljesen érthető,hogy kiszeretne törni a már-már beskatulyázott tiniszerepből!Elvégre 3 hónap múlva betölti a 18. életévét!Aki ezért elfordul Tőle,az nem is igazi rajongója!Imádom Miley-t,Ő a példaképem,és mindig is imádni fogom Őt!Bármit cselekszik is és bármilyen új stílusa lehet,én soha de soha nem fogok Tőle elfordulni!Kedden megvettem az új albumát,és nekem nagyon bejön!Egész nap csak azt hallgatom!Ja és bármit pletykálhatnak Miley Ray Cyrus-ről,nem hiszem el!
2010. augusztus 21. 11:52
|
|
Stewartúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 133602 offline
|
Imádom Miley Ray Cyrus-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
Zutul
2010. augusztus 21. 17:40
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
én már nem szeretem Mileyt,már a Can't Be Tamed előtt ''elhagytam''de az új albuma nem tetszik
2010. augusztus 21. 18:43
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
@Bensrác:Hogy néz má ki!!!!! xDDDDD
Mint aki most szabadult ki az utcára mint konyhásnéni!!! xDDDDD
Még hogy nem megbotránykoztató???-,-"
HALIHÓÓÓÓÓ! ÉBREDJETEK ÉS ÉBREDJETEK A VALÓSÁGRA!!!!!
Ez Miley eddigi legmegbotránkozatobb lemeze!!!!!
DE legalább vicces!!!!! ^^ xDDDD
Mond már meg, hogy mi botránkoztat meg téged a képen? Nem hiányos vagy kihívó az öltözete, és semmi botrányosat nem csinál. A haja meg legfeljebb vicces. A lemezével nem tudom mi problémád lehet, mindegyik dalának szép, vagy éppen mulattató a szövege. A Can't Be Tamed klipje pedig jól sikerült. Más fiatalabb sztár is csinál hasonló kategóriás klipeket, de mivel őt nem könyvelik el, hogy ő "Hannahmontanaajókislány", nem kap támadásokat. Szóval szerintem csak a rajongóknak kellene felnőnie, és nem Mileynak visszatérnie a tündi - bündi kislány szerephez.
Mint aki most szabadult ki az utcára mint konyhásnéni!!! xDDDDD
Még hogy nem megbotránykoztató???-,-"
HALIHÓÓÓÓÓ! ÉBREDJETEK ÉS ÉBREDJETEK A VALÓSÁGRA!!!!!
Ez Miley eddigi legmegbotránkozatobb lemeze!!!!!
DE legalább vicces!!!!! ^^ xDDDD
Mond már meg, hogy mi botránkoztat meg téged a képen? Nem hiányos vagy kihívó az öltözete, és semmi botrányosat nem csinál. A haja meg legfeljebb vicces. A lemezével nem tudom mi problémád lehet, mindegyik dalának szép, vagy éppen mulattató a szövege. A Can't Be Tamed klipje pedig jól sikerült. Más fiatalabb sztár is csinál hasonló kategóriás klipeket, de mivel őt nem könyvelik el, hogy ő "Hannahmontanaajókislány", nem kap támadásokat. Szóval szerintem csak a rajongóknak kellene felnőnie, és nem Mileynak visszatérnie a tündi - bündi kislány szerephez.
2010. augusztus 21. 23:21
|
|
Stewartúj tag |
|
Kedves Lucy-chan!Teljes mértékben egyet értek Veled!A megbotránkoztatás nem itt kezdődik!!!Mi megbontránkoztató azon,hogy valaki ki szeretne törni a tiniszerepből???MI???Irigyek vagytok Ti!!!Mocskosul irigyek!!!Nem vagytok/voltatok igazi rajongói!!!Mert egy igazi rajongó soha nem fordul el a kedvencétől!!!!Miley,akármilyen irányba is megy,én mindig imádni fogom Őt,mindig!Ha valakire,akkor rá fel lehet nézni!AKI EZT NEM KÉPES FELFOGNI,HÚZZON EL INNEN!Aki ennyi mindent letett már az asztalra,mint Miley,az pofázzon!KIS MOCSKOS IRIGYEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.