Miley Cyrus új klipje is botránkoztató lesz
2010. augusztus 18. 11:34
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
Szerintem nem áll le a hülyeségeivel.
A régi Mileyt sokkal többet kedvelték és szerették.De ugylátszik túlságosan felnőtt,aminek az a hátránya,hogy a rajongókból is kevesebb lesz. Ha így ismertük volna meg akkor nem lenne furcsa,de más volt amikor megismertük,ezért furcsának tartjuk a mostani helyzetet.
A régi Mileyt sokkal többet kedvelték és szerették.De ugylátszik túlságosan felnőtt,aminek az a hátránya,hogy a rajongókból is kevesebb lesz. Ha így ismertük volna meg akkor nem lenne furcsa,de más volt amikor megismertük,ezért furcsának tartjuk a mostani helyzetet.
2010. augusztus 18. 11:41
|
|
zsofferúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 133221 offline
|
nekem tetszett a can't be tamed.. Dögösebb volt, mint a régebbi klipjei, de ez normális, hiszen ő sem kislány már.. dögösebbre vette a formát..
elvesztett pár rajongót? naés? attól még mindig több millióan szeretik, köztük én is
elvesztett pár rajongót? naés? attól még mindig több millióan szeretik, köztük én is
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. augusztus 18. 11:46
|
Nusikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 133438 offline
|
Szerintem sem volt botrányos a Lady Gaga klippekhez nézve, de ha azt nézzük, hogy eddig csak a kis Hannah Montana volt...na ahhoz képest botrányos. Szerintem próbál megélni és rájött, hogy egyszer a tini rajongói is felnőnek. Talán most egy másik korosztályt célzott meg az új klippel, vagy klippekkel. Mutasson vmi újat és akkor tuti befutó lesz. Én szurkolok neki, mert a hangja jó.
Encsy19
2010. augusztus 18. 11:54
|
|
DzsinusHvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 118981 offline
|
hát nemtom.szerintem a can't be tamedel nem volt semmi baj.nekem nagyon bejött.és ez se lesz gáz.és még mindig vannak rajongói,csak a 10 éveseket vesztette el.1ébként is kit érdekel mindez ha közben azt csinálja amit akar és amit szeret?
2010. augusztus 18. 11:56
|
|
Lyssi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 420 Azonosító: 130134 offline
|
Nekem is tetszett a Cant be tamed videó! Szerintem se volt megbotránkoztató... Na, mondjuk Lady GaGa az Alejandrójával sokkal inkább...
Kicsit tényleg úgy néz ki mint Magdi anyus)
Szerintem nem is néz ki bitránkozóan ezen a képen... Csak egy hajháló vanna rajta, és szerintem ez még nem jelent semmit. Ha a szám dalszövegét nézzük, inkább ilyen szerelmes szám (lenne)
Én minden esetre nagyon várom Miley klipjét mert imádom!!
Kicsit tényleg úgy néz ki mint Magdi anyus)
Én minden esetre nagyon várom Miley klipjét mert imádom!!
Encsy19
2010. augusztus 18. 11:58
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
Nekem a "mostani" Miley jobban tetszik mint a "régi".
Encsy19
2010. augusztus 18. 12:01
bármit képes megtenni, hogy a szülei bármit megengedjene.. pölö az a Liam ügy.. nemlennék meglepve, ha botrányos videó klippje lenne..de szerintem ezen a képen télleg semmi botrányos nincs. 
2010. augusztus 18. 12:09
|
|
dance4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 30 Csatolások: 33 Azonosító: 133334 offline
|
sztem a can't be tamed nem volt megbotránkozó én imádom azt a számot és a klippet is!Én nagyon várom az új klippet !!!!
2010. augusztus 18. 12:11
|
|
Nessi♥Blingers♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 1533 Csatolások: 335 Azonosító: 129537 offline
|
Nekem Miley régen is "bejött" és most is.Nekem tetszik a stílusa,szerintem nem kéne ki akadni mindenen amit ő csinál mostnában.Nem volt olyan botrányos a Can"t Be Tamed sem szerintem
Encsy19
2010. augusztus 18. 12:31
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Sosem szerettem ezt a csajt, s ezekkel nem is azt bozinyítja, hogy felnőtt, hanem hogy - már bocsánat - de mekkora egy h*lye. Most komolyan, milyen felnőtt tenne olyan meggondolatlan dolgokat, amiket ő tesz mostanában? Jó, oké, lehet a menedzsere miatt teszi, de akkor megint csak ostoba, mert van sok másik és válthatna is... Így is-úgy is, nem valami felnőttet tükröz a viselkedése meg a modora...
Nekem ez a véleményem.
soma10
2010. augusztus 18. 13:26
szerintem ez a kép olyan mint ha kint állna az út szélénXD
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.