Miley Cyrus új klipje is botránkoztató lesz
2010. augusztus 18. 10:24
|
|
mystarRandom |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 2058 Csatolások: 394 Azonosító: 128453 offline
|
Sok régit elvesztett sok kis törpét most majd lesznek idősebb rajóngói.Én örülök neki mert ha majd a koncertjein kezet nyújt nekik ők már le tudják rántani a szinpadról.XDXDXD
2010. augusztus 18. 10:43
|
|
Destiny93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 179 Csatolások: 4 Azonosító: 131892 offline
|
Ez a kép olyan mintha begöndörítené a haját hajcsavarókkal.és a ruhája pedig egy fehér topp és egy farmer gatya.(Mert láttam a teljes klippet és a klippből egy részletet és nem botránkozó.)Legalább már nemcsak 10 éves rajongói vannak.
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. augusztus 18. 10:45
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Biztos jó lesz, én bízom benne
2010. augusztus 18. 10:51
|
picur32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 132810 offline
|
A Can't be tamed nem volt botrányos, csak vadóc!!Mit várnak Mileytól??Én kitartok Miley mellet, aki tényleg a rajongója az ilyen kis hülye cikkektől nem fogja megútálni!!Nem maradhat örökre az a kislány akit a Hannah Montana ból ismerünk!Ezt még a kissebb rajongóknak is elkell fogadnia!! ű
Én így szeretem Mileyt ahogy van!Pl. ottvan Justin Bieber, most ő a jófiú, aztán lesz egy csúnya botránya, vagy egy durvább klippje és a 12-14 évesek ezért nem fogják szeretni őt??Én imádom Justint és tudom hogy mindig a rajongója leszek!
Én így szeretem Mileyt ahogy van!Pl. ottvan Justin Bieber, most ő a jófiú, aztán lesz egy csúnya botránya, vagy egy durvább klippje és a 12-14 évesek ezért nem fogják szeretni őt??Én imádom Justint és tudom hogy mindig a rajongója leszek!
Encsy19
2010. augusztus 18. 11:08
|
|
LalaLolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 482 Csatolások: 94 Azonosító: 80745 offline
|
Én régen is szerettem,most is szeretem...Szerintem nem változott semmit,ugyanaz a lány maradt aki régen volt...Esetleg a videoklippek lettek picit felnőttesebbek,de ezzel szerintem nincs gond hisz ő sem 14 már =)
Encsy19
2010. augusztus 18. 11:13
Ez egy kep nem egy video ha lesz a videoban marhasag na majd akkor irjatok cikket rolla!!!
2010. augusztus 18. 11:16
|
|
Kilarivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 209 Csatolások: 0 Azonosító: 127076 offline
|
nem hiszem hogy kiégne... jó lehet, hogy sok rajongót elvesztett, de azért sokan vannak, akik szeretik... szerintem jó színésznő és énekesnő, csak sok a botránya. Am meg, ha jó lesz a klip akkor nem nagyon érdekel, hogy botránkoztatóbb mint a Can't be tamed... de szerintem nem lesz az....
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.