Miley Cyrus új klipje is botránkoztató lesz
2010. augusztus 18. 09:38
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
elsőre azt hittem ez Amy Winheouse a képen xD
2010. augusztus 18. 09:46
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Nekem nem igazán tetszik ez az új stílus..:S kicsit túl gyors,bár a can't be tamed még aránylag elmegy
2010. augusztus 18. 09:48
Sajnos azt kell mondjam én is egy picit megutáltam az utóbbi időkbe Mileyt,de most már újra szeretem,de már nem ő áll az első helyen, és nem is ő a példaképem,hanem Selena.
Én nem akarok olyannak a példaképe lenni,aki mindig valami botrányt csinál, meztelen kép,plasztikai műtét...Miley már megváltozott,más lett, és én a régi Mileyt akarom!
Én nem akarok olyannak a példaképe lenni,aki mindig valami botrányt csinál, meztelen kép,plasztikai műtét...Miley már megváltozott,más lett, és én a régi Mileyt akarom!
2010. augusztus 18. 09:56
|
|
NyiriSáraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 55 Csatolások: 26 Azonosító: 124628 offline
|
én nem értem mi bajuk. ez a stílus sokkal jobban áll neki, és akiket én ismerek a rajongói közül egyáltalán nem botrámnkoztak meg!! persze, a kicsi Hannah Montana rajongók nem örülnek, de Miley már nem 12 éves, és ez tényleg jobban ál neki. nekem nagyon teccet a Cant be tamed, és a Who owns my heart a kedvenc számom, és ha az előző klipjéhez hasonló lesz, akkor imádni fogom!
2010. augusztus 18. 09:57
|
|
dodi bad girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 132 Csatolások: 12 Azonosító: 131213 offline
|
Remélem ez nem lesz naon durva .
Mert már én se annyira szeretem mint régen.
Mert már én se annyira szeretem mint régen.
2010. augusztus 18. 10:06
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
hehe tök jó ez a képe is.xD
am nekem nagyon tetszett a Can't be tamed!!
és sztem ez a száma is nagyon jó lesz mint a többi!!!!(L)
akik a rajongói voltak, de már nem azok, azok sosem voltak igazából a rajongói!!
am nekem nagyon tetszett a Can't be tamed!!
és sztem ez a száma is nagyon jó lesz mint a többi!!!!(L)
akik a rajongói voltak, de már nem azok, azok sosem voltak igazából a rajongói!!
2010. augusztus 18. 10:07
hát nemtom végülis klipnek jó nézett ki a cant be tamed csak az nem hogy a valóságba is olyan lett
2010. augusztus 18. 10:14
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
én régen jobban szerettem de most ez a "felnőttem" kifogás... nem lehetne csak egyszerűen ugyanaz?? tudom mindenki változik de nem ennyire... :S
2010. augusztus 18. 10:15
|
|
prettylittleliarsfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 145 Csatolások: 31 Azonosító: 132880 offline
|
Hát én nem vagyok valami nagy fan, de nekem tetszett a can't be tamed klipje nem volt egyáltalán semmi megbotránkoztató benne.És szerintem a következő klipje is jó lesz.
2010. augusztus 18. 10:23
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
botránykoztató a cant be tamed?
jesszusom!honnan jöttetek?
nem tudom hogy mi lehetett benne botránykoztató!
egyszerűem már csak azt akarja Miley, hogy felnőttnek tekintsék!
2010. augusztus 18. 10:23
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
botránykoztató a cant be tamed?
2010. augusztus 18. 10:24
A CBT sem volt botrányos. Csak a 10-12 éveseknek nem tetszik az új Miley. Szerintem nagyon klassz az új stílusa és várom a klipet. Biztos az is klassz lesz.
Hajrá Miley!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: