Miley Cyrus új klipje is botránkoztató lesz
2010. augusztus 18. 02:12
|
|
szmötyikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 264 Csatolások: 16 Azonosító: 123360 offline
|
mert a Can't be tamed megbotránkoztató volt nem????????-.-'' és az nem amikor madonna 50 akár hányévesen egy szál bugyingóban flangál a fiatal kölkök között???? akk ennyiből mondhatnánk azt ish h jesszus Madonna tiszta pedofilll-.-''
2010. augusztus 18. 07:55
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Én még mindig azt nem értem hogy mi volt a megbotránkoztató abban a Klippben
Látott már valaki valaha lady Gaga klippet ?
Ahhoz képest mi az I CAN'T BE TAMED ?
Nevetséges
Az zene annyira nem tetszik , de majd látjuk hogy mi esz
Látott már valaki valaha lady Gaga klippet ?
Ahhoz képest mi az I CAN'T BE TAMED ?
Nevetséges
Az zene annyira nem tetszik , de majd látjuk hogy mi esz
2010. augusztus 18. 08:33
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
A francot nem érdekli, ha pár kis csitrinek ez már sok,
lesznek új rajongói... Hülyeség elvárni, hogy ugyanolyan bárgyú dalokat énekeljen állandóan. Ugródeszkának jó volt a Hannah Montana, majd megtalálja a saját stílusát és az új rajongótábort. A tehetsége megvan, a háttér is, nem lesz itt gond, tudja ő, hogy mit csinál, nem kell temetni.
2010. augusztus 18. 08:53
|
|
ZyzySmileyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 133437 offline
|
Remélem hogy nem viszi túlzásba, mert akkor tényleg elveszítheti a rajongóit. :S
2010. augusztus 18. 09:13
|
|
Sophie1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 132577 offline
|
Lunita, én is jobban birom őt így, és am az a célja hogy ne kislánynak lássák, akkor meg ki nem szar a 9-10 éves rajongóira..?
2010. augusztus 18. 09:18
bírom mindkét karakterét,az én szememben nem okat változott...az ő dolga,mit csinál...a 9-10 évesek ezt még úgy sem értik,scak annyit látnak,hogy vadabb lett,és kész...
2010. augusztus 18. 09:19
|
picur32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 132810 offline
|
Necros
A francot nem érdekli, ha pár kis csitrinek ez már sok, lesznek új rajongói... Hülyeség elvárni, hogy ugyanolyan bárgyú dalokat énekeljen állandóan. Ugródeszkának jó volt a Hannah Montana, majd megtalálja a saját stílusát és az új rajongótábort. A tehetsége megvan, a háttér is, nem lesz itt gond, tudja ő, hogy mit csinál, nem kell temetni.
Teljesen igazad van
A Can't be tamed nem volt botrányos, csak vadóc!!Mit várnak Mileytól??Én kitartok Miley mellet, aki tényleg a rajongója az ilyen kis hülye cikkektől nem fogja megútálni!!Nem maradhat örökre az a kislány akit a Hannah Montana ból ismerünk!Ezt még a kissebb rajongóknak is elkell fogadnia!!
A francot nem érdekli, ha pár kis csitrinek ez már sok, lesznek új rajongói... Hülyeség elvárni, hogy ugyanolyan bárgyú dalokat énekeljen állandóan. Ugródeszkának jó volt a Hannah Montana, majd megtalálja a saját stílusát és az új rajongótábort. A tehetsége megvan, a háttér is, nem lesz itt gond, tudja ő, hogy mit csinál, nem kell temetni.
Teljesen igazad van
2010. augusztus 18. 09:23
|
picur32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 132810 offline
|
Én így szeretem Mileyt ahogy van!Pl. ottvan Justin Bieber, most ő a jófiú, aztán lesz egy csúnya botránya, vagy egy durvább klippje és a 12-14 évesek ezért nem fogják szeretni őt??Én imádom Justint és tudom hogy mindig a rajongója leszek!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: