Miley Cyrus új klipje is botránkoztató lesz
2010. augusztus 23. 15:41
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
Stewart.:
Kedves miss.tizzy!Nagyon aranyos vagy!Jól estek a szavaid,és az is,hogy egyet értessz!Egy picit tényleg elszállt az agyam,de nagyon bosszantott,amit a példaképemről összehordtak!De most,hogy látom,hogy vannak olyanok is,akik egyet értenek velem,tényleg megnyugodtam! MOST MÁR TÉNYLEG ÉN VAGYOK,VAGYIS AZ ÉN NEVEMRŐL!!!!!!!!!!!!!BOCSÁNAT!
nincsmit.
köszönöm. megértelek.. de nem érdemes ezen magad felhúzni.nagyon szeretik miley.-t világszerte..
és attól még h itt a starity.-n annyira nem szeretik.(tisztelet a kivételnek) nagyon de nagyon sokan szeretik. és igazi fan vagy ahogy énis mert nem pártoltál el tőle.
és igen vannak akik veled értenek egyet beleértve engem is.(:
Kedves miss.tizzy!Nagyon aranyos vagy!Jól estek a szavaid,és az is,hogy egyet értessz!Egy picit tényleg elszállt az agyam,de nagyon bosszantott,amit a példaképemről összehordtak!De most,hogy látom,hogy vannak olyanok is,akik egyet értenek velem,tényleg megnyugodtam! MOST MÁR TÉNYLEG ÉN VAGYOK,VAGYIS AZ ÉN NEVEMRŐL!!!!!!!!!!!!!BOCSÁNAT!
nincsmit.
2010. augusztus 23. 17:55
|
|
Stewartúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 133602 offline
|
Hát igen!Tudod,nagyon jó érzés tudni azt,hogy van/vannak akik egyet értenek velem!Nagyon köszönöm Neked!Nagyon aranyosnak tűnsz!Már kezdtem elkeseredni,mikor láttam,hogy ennyire nem tartják egyesek tiszteletben,azt,hogy a másikak kedvenceit tiszteletben tartom,és nem fikázom!És akkor jöttél te,és a kedves szavaid,ami nagyon megnyugtatott!

Na...,ezt most jól elmondtam!
Na...,ezt most jól elmondtam!
2010. augusztus 23. 18:12
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
@Stewart
Tudom.^^. Nincsmit.=)..Te is aranyosvagy.

Örülök h megnyugodtál,és ez a lényeg.
^^
Tudom.^^. Nincsmit.=)..Te is aranyosvagy.
Örülök h megnyugodtál,és ez a lényeg.
2010. augusztus 23. 18:26
|
|
Stewartúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 133602 offline
|
Köszike!
Manapság ez is ritka dolog,hogy valaki a másik örömének örül!
Ez ritka nagy érték!
Őrizd meg jól és soha ne veszítsd el!
Hidd el,ezzel sokra viheted még az életben!
2010. augusztus 23. 18:42
|
|
|
Hát aranyosvagy.
Megpróbálom.
hátkösszi:D
hátkösszi:D
2010. augusztus 24. 08:25
|
|
Cutte_Sziszyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 128745 offline
|
Sztem miley új stílusa még jobb mint ami volt nekem legalábbis jobban tetszik és a can't be tamed is király volt várom már az uj klippet ha az fele annyira lesz jó mint a can't be tamed akk tuti király lesz (Y)
2010. augusztus 24. 09:46
|
|
SelenaGomezFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 210 Csatolások: 16 Azonosító: 133399 offline
|
Istenem *_* Ha a can't be tamednél rosszabb lesz..akkor milyen lesz?
2010. augusztus 24. 11:37
Ez is már megint mekkora hülyeség?!
A Can't Be Tamed se volt az..
A Can't Be Tamed se volt az..
2010. augusztus 24. 13:03
|
|
Lillacsacsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 288 Csatolások: 61 Azonosító: 133333 offline
|
tényleg hasonlít Magdi anyusra
2010. augusztus 24. 13:11
|
|
|
Lillacsacsa.:
te tudod mit beszélsz?XD
te tudod mit beszélsz?XD
2010. augusztus 24. 18:31
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
Hát ezt saját magának köszönheti, hogy elvesztette egy csomó régi hűséges rajongóját ahogy engem is :@
A klippek pedig borzalmasak!!!!
2010. augusztus 24. 18:31
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
Hát ezt saját magának köszönheti, hogy elvesztette egy csomó régi hűséges rajongóját ahogy engem is :@
2010. augusztus 24. 18:42
Idézet (Puszedliii @ 2010.08.24. 18:31)
A klippek pedig borzalmasak!!
A klippek pedig borzalmasak!!
Ha elvesztett téged, az azt jelenti, hogy nem voltál igazi, hűséges, elkötelezett rajongója.
Én mindig szeretni fogom Mileyt, akármit csinál, akárhogy viselkedik. Mert úgy gondolom, hogy Ő igazán megdolgozott a sikerért.
2010. augusztus 24. 22:59
|
|
Stewartúj tag |
|
miss.tizzy!Azt hiszem,hogy egyes embereket felkéne világosítanunk,nem?Mi,Miley rajongói! 
Puszedliii,te nem tudom,milyen világban élsz!Egyáltalán mit érzel?Láttad is hogy mit írtál ide,vagy csak elhagyták a szavak a billentyűzeted?Egyáltalán nem jó nyomon jársz!
Inkább szégyelned kéne,hogy elfordultál Miley-tól!Nem még kiirod ide,rengeteg Miley rajongó közé!
Nem gondolod,hogy a kislányok,akiknek Miley a példaképe,a mindene,meglátják az ilyen és a hasonló jellegű kommentárokat,akkor összedől bennük a bálvány és a példakép?!
Legalább erre lennél tekintettel!Ha szidod Miley-t,magadba tedd,ne írj ide!
Csomó régi hűséges rajongóját?Látom,te nem tudod értelmezni a szavakat!HŰSÉGES!Tudod mi az?Aki hűséges,az mindig az!Soha,de soha nem fordul el,bármi is történjék!Bármi!A rajongó pedig nem csak egy valaki,hanem egy olyan ember,aki valakit,akiért rajong,követi,és jó példát tanul tőle!
Na...,re aztán minden voltál,csak Miley cyrus rajongója nem!Az tuti!
Puszedliii,te nem tudom,milyen világban élsz!Egyáltalán mit érzel?Láttad is hogy mit írtál ide,vagy csak elhagyták a szavak a billentyűzeted?Egyáltalán nem jó nyomon jársz!
Inkább szégyelned kéne,hogy elfordultál Miley-tól!Nem még kiirod ide,rengeteg Miley rajongó közé!
Nem gondolod,hogy a kislányok,akiknek Miley a példaképe,a mindene,meglátják az ilyen és a hasonló jellegű kommentárokat,akkor összedől bennük a bálvány és a példakép?!
Csomó régi hűséges rajongóját?Látom,te nem tudod értelmezni a szavakat!HŰSÉGES!Tudod mi az?Aki hűséges,az mindig az!Soha,de soha nem fordul el,bármi is történjék!Bármi!A rajongó pedig nem csak egy valaki,hanem egy olyan ember,aki valakit,akiért rajong,követi,és jó példát tanul tőle!
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. augusztus 24. 22:59
|
|
Stewartúj tag |
|
miss.tizzy!Azt hiszem,hogy egyes embereket felkéne világosítanunk,nem?Mi,Miley rajongói! 
2010. augusztus 24. 23:09
|
|
elena gomezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 40 Csatolások: 34 Azonosító: 133436 offline
|
nekem nem kihívó vagyis szerintem de az már igaz hogy lázadozik a kihívó klippek lady gagáéi el nem tudnám képzelni miley-t olannak
az csak egy rossz vicc lehet
az csak egy rossz vicc lehet
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.