Ha valaki még talál képeket... hajrá.
30 Seconds To Mars - Sziget Fesztivál
2010. augusztus 17. 21:26
|
|
doomegyesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 250 Csatolások: 62 Azonosító: 124195 offline
|
áááwh, ha már nem lehettem ott, legalább a képekben gyönyörködök
2010. augusztus 18. 19:28
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
Áhhh, nagyon jó volt a koncert... hiába voltak fáradtak... hiába húzták le őket (szerintem tök alaptalanul, meg előbb nézzenek már utánuk és aztán írjanak kritikát, de már szinte fel se veszem az ilyet) a riporterek, akkor is életem egyik legjobb élménye volt az a nap. Még azt se bántam hogy agyonnyomtak a Papa Roach rajongók
Csak még arra nem tudtam rájönni hogy mi is akart lenni az a ruhadarab Jared nadrágja felett...
Csak még arra nem tudtam rájönni hogy mi is akart lenni az a ruhadarab Jared nadrágja felett...
2010. augusztus 19. 12:47
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (Eve87 @ 2010.08.18. 19:28)
Áhhh, nagyon jó volt a koncert... hiába voltak fáradtak... hiába húzták le őket (szerintem tök alaptalanul, meg előbb nézzenek már utánuk és aztán írjanak kritikát, de már szinte fel se veszem az ilyet) a riporterek, akkor is életem egyik legjobb élménye volt az a nap. Még azt se bántam hogy agyonnyomtak a Papa Roach rajongók
Idézet (Eve87 @ 2010.08.18. 19:28)
Igen, elég érdekes volt. Amikor kijött először a fehér dzsekijén akadt meg a szemem, hogy wow
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2010. augusztus 21. 21:41
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (B.Sziszkó @ 2010.08.21. 21:36)
Tomoról nincs egy rendes kép.. :'(
Hát igen, őt is lefényképezhették volna, nem csak Jaredből áll a banda.
Kb előttem állt, de hát nem tudtam még a telefonomat se elővenni, olyan nagy volt a tömeg, úgyhogy inkább csak élveztem a koncertet.
janet7
2010. november 24. 13:11
|
|
FullerGyllenhaalic |
|
Köszi az újakat.
Vajon ez a riporter volt az, aki azokat a nagyon értelmes kérdéseket tette fel?
Hogy össze van csavarodva a két nyaklánca...
Tényleg fura látni mögöttük a magyar feliratokat. Még most sem hiszem el teljesen, hogy itt voltak és láttam őket.
Vajon ez a riporter volt az, aki azokat a nagyon értelmes kérdéseket tette fel?
Hogy össze van csavarodva a két nyaklánca...
Tényleg fura látni mögöttük a magyar feliratokat. Még most sem hiszem el teljesen, hogy itt voltak és láttam őket.
raspberry
2010. november 24. 14:13
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
A magyar feliratokat olyan jó látni mögötte
A szemüveg nekem is kedvenc, hordhatná az ilyeneket többször a 3D szemüvegei helyett
Ezek a képek nem azon az értelmes intejún készültek, azt a Neon csinálta, és itt, a mikrofonon Reflektor Tv felirat van. Bár ez az interjú sem lett sokkal jobb.
A szemüveg nekem is kedvenc, hordhatná az ilyeneket többször a 3D szemüvegei helyett
Ezek a képek nem azon az értelmes intejún készültek, azt a Neon csinálta, és itt, a mikrofonon Reflektor Tv felirat van. Bár ez az interjú sem lett sokkal jobb.
Fuller
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.