Justin Bieber szabálytalankodott a Twitteren
2010. augusztus 20. 20:43
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
Ez egy kö**ög, egy ta*nyos. Nem tudom hogy jön ő ahhoz, hogy akárki számát kitweetelje. Ebből is látszik, hogy milyen gyerekes az agyacskája (ha ugyan van neki), a pofikájáról nem is beszélve. Jól seg*be rúghatná 1x valaki.
1 felhasználónak tetszik:
cocoselly
2010. augusztus 21. 10:31
|
|
Bieberfan07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.12. Hozzászólás: 28 Csatolások: 1 Azonosító: 133117 offline
|
Úgy van ügyes húzás büszke vok rá!!!xD
2010. augusztus 21. 10:33
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Ez enm annyira jó. De egy kicsit igaza van justinnak.
2010. augusztus 21. 10:33
|
|
Bieberfan07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.12. Hozzászólás: 28 Csatolások: 1 Azonosító: 133117 offline
|
Zsüdi fogd be a pofád mert nem tudod mért csinálta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. augusztus 21. 10:40
|
|
Strawberry03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 358 Csatolások: 4 Azonosító: 132191 offline
|
Idézet (Bieberfan07 @ 2010.08.21. 10:33)
Zsüdi fogd be a pofád mert nem tudod mért csinálta!!
Ha elolvastad volna a cikket, akkor ezt nem írtad volna le. Mert akkor tudnád, hogy ez egy kicsinyes bosszú volt Justin részéről.
És ha nem tetszik valaki véleménye vagy nem értesz vele egyet, azt nem a "fogd be a pofád" mondattal kéne elintézned.
2010. augusztus 21. 11:07
|
|
Justina1994új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 34 Csatolások: 5 Azonosító: 132757 offline
|
Én el olvastam és megértem Justint ez tökéletes én is ezt szoktam csinálni a barátaimmal hogy más telefonszámát adom meg
xd
Utálok mindenkit aki utálja ezt az édespofát !!
:*
segénykét most hogy le hordjátok ( kivéve a j b fanok!!) ez azért durva nem kell beleszólni ha nem szeretitek!!
Aki utálja ne is olvassa a cikeit amit írnak ne halgasátok a zenéjét ..stb.
és utólag: Jó volt JUSTIN veled vagyok mindig mindenben!!
love justin ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Utálok mindenkit aki utálja ezt az édespofát !!
segénykét most hogy le hordjátok ( kivéve a j b fanok!!) ez azért durva nem kell beleszólni ha nem szeretitek!!
és utólag: Jó volt JUSTIN veled vagyok mindig mindenben!!
2010. augusztus 21. 21:09
|
|
Bieberfan07új tag |
|
Ha annyira tudni akarod akk az az emberke felörte a barátja twitterét és azért áll bosszút justin!!!!
Jah és Jusina1994 tisztára eggyetértek!!!
Jah és Jusina1994 tisztára eggyetértek!!!
2010. augusztus 23. 11:14
|
|
mogyi96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 883 Csatolások: 513 Azonosító: 131540 offline
|
Justina1994
Én el olvastam és megértem Justint ez tökéletes én is ezt szoktam csinálni a barátaimmal hogy más telefonszámát adom meg xd
Utálok mindenkit aki utálja ezt az édespofát !! :*
és utólag: Jó volt JUSTIN veled vagyok mindig mindenben!! love justin ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
teljes mértékben egyetértek veled (:
Én el olvastam és megértem Justint ez tökéletes én is ezt szoktam csinálni a barátaimmal hogy más telefonszámát adom meg xd
Utálok mindenkit aki utálja ezt az édespofát !! :*
és utólag: Jó volt JUSTIN veled vagyok mindig mindenben!! love justin ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
teljes mértékben egyetértek veled (:
2010. augusztus 24. 13:04
|
|
Lillacsacsavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 288 Csatolások: 61 Azonosító: 133333 offline
|
mindkettő hülye volt
2010. augusztus 25. 10:51
ez tetszik...
100% ,hogy én is ezt csináltam volna:))))
szép volt Justin XD
100% ,hogy én is ezt csináltam volna:))))
szép volt Justin XD
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.