Nick még mindig nincs túl Mileyn?
2010. augusztus 18. 08:32
|
|
theo95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 173 Csatolások: 10 Azonosító: 133203 offline
|
Csak úgy mondom kb még 20 millió ember van a világon akiknek sokkal nagyobb problémájuk van ezeknél!!
Kit érdekel hogy még szereti???
Hát engem biztos nem...ami azt illeti én utálom XD Sőt minden Disney sztárt utálok!!
Kit érdekel hogy még szereti???
2010. augusztus 18. 14:36
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
semmi képp miley túl "nagy" lett nick egy picit még kisfiús
2010. augusztus 18. 14:55
Mi van ha csak úgy elénekelte a dalt és semmi köze nincs Miley-hoz? Ez is egy megoldás.
2010. augusztus 18. 23:30
|
|
Klaucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 348 Csatolások: 44 Azonosító: 133161 offline
|
szaftos, de sztem nem jönnek össze.. =/ (remélem, am Miley sokkal idősebbnek nézne ki Nick mellett, Nick még olyan kisfiú Mileyhoz..) de ez csak egy vélemény..
2010. augusztus 19. 13:03
szerintem igaza van Klauc-nak Nick kisfiús Miley mellett:)
2010. augusztus 20. 13:59
|
|
Csebriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 129371 offline
|
Én imádom Nicket de sztem se illenek össze,kitudja lehet hogy csak azért énekelte el ezt a dalt mert megemlékezett a szakításról vagy valami ilyesmi...miért jönnének össze megint??Hisz' Miley Liam-mel van és úgy tűnik hogy boldog!
2010. augusztus 20. 17:46
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Az a baj hogy miley az új albumával 1 kicsit vadócos lett meg minden de Nick még mindig az a cukipofi kisfiú...hát fogalmam sincs...Selenával másodszorra is szakított lehet h ezzel akarta felhívni a figyelmét h újra szabad meg stb...de ha Miley boldog akkor??Nem tudom h ti hogy vagytok vele teccik az új Miley jó is..de a régebbit jobban szerettem...és az jobban összeillett Nickkel...Ja meg a 7things számát sztem 1 koncerten sem hagyta ki Miley...
1 felhasználónak tetszik:
Pancsikakaoh
2010. augusztus 21. 18:22
nekem Nick nem tetszik:D
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.