Xony:
Nick mért lenne gonosz? Tudod h mivolt azalatt amikor jártak? Sztem nem ahogy én sem és senkisem max ők.De ettől még nem gonosz.Fogalmad sincs milyen egy kapcsolat.Márbocsánat.
Nick még mindig nincs túl Mileyn?
2010. augusztus 16. 19:23
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
2010. augusztus 16. 19:29
Szerintem meg nem a mi dolgunk =) nem nekünk kell dönteni ..."Listen to your heart"...
2010. augusztus 16. 19:30
Miért jönnének össze? Hát az a gonosz Nick úgy mint Selena és Miley életét is jócskán tönkretette!Addig imádtam őt, de miután kát kedvencemet tönkretette utánnak örök harag, de a kiskutya nem harap!
2010. augusztus 16. 19:49
hát nemtudom...
aranyosak voltak ketten de amiket nickről hallottam nem kívánom hogy megint jöjjenek össze....
aranyosak voltak ketten de amiket nickről hallottam nem kívánom hogy megint jöjjenek össze....
2010. augusztus 16. 19:52
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Szerintem túl kéne lépniük egymáson, Miley mostani új énje nem igazán illene Nickhez.
Mileynak egy igazi (már bocsi Nick)pasi kell, mint pl. Liam. Nickhez inkább a szerény, csendes énjéhez Nicole vagy Selena illik és sztem arik voltak együtt. mondjuk Mileyval is de hát.. Ők tudják
Én végül is így is úgyis örülnék bármelyikkel jönne össze
Az a lényeg, hogy boldogok legyenek
Mileynak egy igazi (már bocsi Nick)pasi kell, mint pl. Liam. Nickhez inkább a szerény, csendes énjéhez Nicole vagy Selena illik és sztem arik voltak együtt. mondjuk Mileyval is de hát.. Ők tudják
Az a lényeg, hogy boldogok legyenek
2010. augusztus 16. 19:56
Jó kérdés! Nem hiszem, hogy még Nick szeretné Mileyt....
2010. augusztus 16. 20:28
Nickhez inkább Nicole illik
Miley nagyon megváltozott...
2010. augusztus 16. 20:29
és lehet,hogy a kapcsolatukba NEM Nick volt a hibás.Lehetett Miley vagy a másikba Selena(ezt jobban hiszem,hogy Sel volt a hibás) Sel túl beképzelt mostanában,de mást inkább nem mondok Miss.Selenácskáról
2010. augusztus 16. 20:56
én remélem h újra összejönnek, olyan kis arik (:
Liam is ari, de Nick jobban illik Mileyhoz <3
Liam is ari, de Nick jobban illik Mileyhoz <3
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: