Nick még mindig nincs túl Mileyn?
2010. augusztus 16. 18:18
|
|
Dommeee_Chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 421 Csatolások: 72 Azonosító: 124083 offline
|
Szerintem Nick sokkal jobban mutatni Nicole-al mint Mileyval.Miley és Liam nagyon édesek együtt.Najólwan..akkor most Nick kit akar??xD
2010. augusztus 16. 18:22
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Sztem tök mind1 h mit csinálnak és h ki kivel kavar...
2010. augusztus 16. 18:25
|
|
evelin0127visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 132270 offline
|
Nah eből mi lesz?!! 
2010. augusztus 16. 18:29
szerintem ennek nincsen semmi értéke hisz a Jonas La filmben is van egy dal amit Nicolenak írt Nick és azt elénekelte az egyik konserten és mivan azzal nem írtak cikket és még van egy másik dal amit a Camp rock 2-ben énekel egy lánynak ezt is elénekelte szerintem pedig már ennek vége hisz Miley után volt Selena és most pedig úgylátszik hogy Nicole lessz de mi miért szólunk bele az ő dolguk és szerintem szép emlék az első szerelem nem tudom miért kellet ezt annyíra feldobni AZ Ő DOLGUK NEM PEDIG A MILYÉNK
2010. augusztus 16. 18:39
Elénekelte a dalt, mert ott szakítottak. Jogosz. Persxze, hogy fáj az embernek, ha szakít általában, és persze, hogy emlékszik rá... Szerintem semmi különös. És egyetértek, az ő dolguk
2010. augusztus 16. 18:51
|
picur32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 132810 offline
|
Nick és Miley között nem volt olyan szoros érzelmes kapcsolat!Ez semmit sem jelent, akkor kéne cikket írni, ha ezt Miley énekelte volna, őt nem tudta túltenni magát a dolgon.De már 3 éve szakítottak!Nem hiszem hogy ennek lenne vmi értelme!!Mileynak Liam az igazi!Szerintem ez a románc fog a leghosszabb ideig tartani
2010. augusztus 16. 18:57
remélem nem jönnek újra össze,Miley nem érdemli meg Nick-t!akkor inkább Nicole Andersonnal hozzák össze Nick-et!
2010. augusztus 16. 19:10
Miley Fever!!! Rem. nem jönnek össze. De ha nekik úgy lenne jó...! Nick
2010. augusztus 16. 19:13
Selenán nincs túl , de mindketőtt bántotta! Felejtse el Mileyt és Selenát is, ne tegye tönkre őket mégegyszer!
2010. augusztus 16. 19:13
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
stay az egyik legszebb szám a világon
am olvastam még júniusba egy ujságba, hogy Miley szakított Liammel mert Nicket gondolja az igazinak. akkor nem vettem komolyan és most sem de attól még, hogy ott énekli el az nem azt jelenti, hogy összejöttek. egyszerüen csak visszaemlékezett
én örülnék ha összejönnének mert Miley igazán illik Nickhez szerintem
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: