Nick még mindig nincs túl Mileyn?
2010. augusztus 16. 17:24
"Nick eddig még egy volt barátnőjénél sem csinált ilyet." - Miért, már volt másik barátnője is, akivel énekelt duettet?
2010. augusztus 16. 17:33
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
nem hiszem
2010. augusztus 16. 17:41
|
|
Fanni cicavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 130546 offline
|
persze Miley azért fog szakítani Liammal hogy újra összejöjjön Nickkel és utána Nick megint szakítson vele és Miley megint össze jöjjön Liammal!!!ezt kül.rajtam kívül érti még valaki???
2010. augusztus 16. 17:42
Nem biztos hogy újra szerelmes lett Nick Miley-ba, de ha igen, akkor hajrá Nick!!!Vissza tudod szerezni!!!
2010. augusztus 16. 17:49
|
|
wowpvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 349 Csatolások: 1911 Azonosító: 131203 offline
|
Én nem hiszem hogy összejönnek sőt én nem is kívánom Mileynak azt amit már egyszer tett vele Nick!Külön külön szeretem őket bár Nicket már annyira nem mióta Selenának összetörte a szívét!Tudni illik én imádom selenát és bolondulok érte ezért nem értem miért törte össze a szívét Nick,pedig Selena aranyos és Kedves!
2010. augusztus 16. 18:04
nemtudni, de nick gonosz mer mindenkivel szakít!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: