Joe Jonas perrel fenyegetőzik
2010. augusztus 17. 09:00
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Tuti nem igaz, hogy szexeltek. Ha szakítottak, akkor mér tették volna (vagy én vok naiv)
2010. augusztus 17. 09:01
|
|
tiana18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 130431 offline
|
Regi198 ,
ez a dolog (úgy veszem észre) úgy működik, hogy valaki megírja, a másik meg elolvassa, átfogalmazza kicsit és megírja ugyanazt. szóval hogy több helyen olvastad, az még nem jelent semmit!
ez a dolog (úgy veszem észre) úgy működik, hogy valaki megírja, a másik meg elolvassa, átfogalmazza kicsit és megírja ugyanazt. szóval hogy több helyen olvastad, az még nem jelent semmit!
2010. augusztus 17. 09:03
A blogger hazudik. Minek kell Demit és Joe-t piszkálnija?
2010. augusztus 17. 09:09
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 130431 offline
|
többen írtátok, hogy biztos nem igaz, mert demi nem olyan... honnan tudjátok??? ismeritek személyesen, vagy mi?
én nem ítélem el egyiket se, hiszen vannak az embernek ilyen idős korban bizonyos 'szükségletei" (bocs, nem találtam jobb szót:)), és hát nem biztos, hogy egy gyűrű akadály lehet ez ügyben:)
előfordult már az is a történelemben, hogy egyes párok szakítás után is egymásba gabalyodtak, ha többre nem, akkor egy alkalomra. szerintem ebben semmi gázos nincs, főleg, ha szerették egymást.
nekem demi alapból nem volt szimpi, joe-t meg bírom, max akkor ítélném el, ha mindennap fetrengene valamelyik kocsmában és sorra potyogtatná mindenfelé a gyerkőcöket:) de ezt már végképp nem tom elképzelni róla....
én nem ítélem el egyiket se, hiszen vannak az embernek ilyen idős korban bizonyos 'szükségletei" (bocs, nem találtam jobb szót:)), és hát nem biztos, hogy egy gyűrű akadály lehet ez ügyben:)
előfordult már az is a történelemben, hogy egyes párok szakítás után is egymásba gabalyodtak, ha többre nem, akkor egy alkalomra. szerintem ebben semmi gázos nincs, főleg, ha szerették egymást.
nekem demi alapból nem volt szimpi, joe-t meg bírom, max akkor ítélném el, ha mindennap fetrengene valamelyik kocsmában és sorra potyogtatná mindenfelé a gyerkőcöket:) de ezt már végképp nem tom elképzelni róla....
2010. augusztus 17. 12:02
|
|
ladybirdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 132895 offline
|
kedves tina 18! elmondom mire gondoltam érthetően... na arról van szó hogy te azt írtad le hogy joe nem kiskorú már mert nemrég. töltötte be a 21. -et és én azt mondtam erre hogy nem arról van szó hogy joe a kiskorú hanem arról hogy DEMI!!! már érted?? nem joe a kiskorú hanem a DEMI!! és én ezért írtam amit írtam.. ehh -.-"
2010. augusztus 17. 13:24
|
|
dorka555 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.16. Hozzászólás: 2204 Csatolások: 59 Azonosító: 90383 offline
|
először is a srác honna vezsi mind ezt a ghülyeséget?
most komolyan talán tartotta nekik a gyertyát vagy mi a fene???
üljön már meg a seggén az a gyermek és ne ebből akarjon már hírnevet csinálni, úgy hogy bemocskolja joet, mert ez tejesen abszurd... nem azt állítom, h nem történt ilyen, de azt se állítom, h megtörtént, de akkor is, az embereknek am is mi köze van hozzá??? oks vana gyűrű, de hát na britneynek is volt, és hát tudjuk mi lett a vége...
meg am is, ha tényleg ez történt, akkor valószínűleg demi is akarta... és hát akk csak nem bűncselekény...ugyebár.. vagy nem tudom, akkor is, ha ez a dolog komoylabbra fordul, és nem csak egy pleyka, én azt a bloggert, már előre sajnálom... mert amit itt kapni fog, az nem lesz egy kis semmiség... de hát aki ilyen hülye, tudjon rá
2010. augusztus 17. 13:25
én Demi helyében nem elleneztem volna, szerintem ez nem volt erőszak
[size=1](kérem a moderátorokat,hogy legyenek szivesek ezeket a képeket letörölni, eltévesztettem a topicot[/s
2010. augusztus 17. 13:28
Idézet (Karina197 @ 2010.08.17. 13:25)
én Demi helyében nem elleneztem volna, szerintem ez nem volt erőszak
(kérem a moderátorokat,hogy legyenek szivesek ezeket a képeket letörölni, eltévesztettem a topicot
2010. augusztus 17. 13:51
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
ez csak kamu
2010. augusztus 17. 14:00
|
|
MissDorothy007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.21. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 105808 offline
|
hiszek neki, ebből a kis 65f+!%!86tt- ból mindent kinézek
2010. augusztus 17. 14:05
|
|
Khloe94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.18. Hozzászólás: 228 Csatolások: 0 Azonosító: 125351 offline
|
nekem senki ne akarja beadni,hogy egy 21 éves fiú,még szűz. :DDD Hollywood nem apáca zárda. Azért mert jól titkolják,attól még emberek. sztem ebben semmi rossz nincsen.
el kell fogadni.
(sőtt,lehet nem is Demi volt neki az elsőő
. na csak tippeltem )
(sőtt,lehet nem is Demi volt neki az elsőő
2010. augusztus 17. 14:21
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
hát sztem ez egy nagy hülyeség.Meg ennek a Zack-nek egyáltalán nem kéne azzal foglalkozni hogy ők ketten mit csinálnak,ő magánéletük neki nincs ehez joga.tuti h csak nagy kamu az egész de ha mégsem akkor kérezem én: Mi köze hozzá?
2010. augusztus 17. 17:36
|
|
|
ladybird
hát akkor ezek szerint te nem értetted, hogy én mit írok...
épp azt mondtam, hogy akkor, mikor ez 'megtörtént', még mindketten kiskorúak voltak, szal ennyi erővel demit is lehetne cseszegetni, nem csak joe-t. mivel egyértelmű, hogy ha történt is valami, az messze nem erőszak volt, a szó 'valós' értelmét tekintve.
hát akkor ezek szerint te nem értetted, hogy én mit írok...
épp azt mondtam, hogy akkor, mikor ez 'megtörtént', még mindketten kiskorúak voltak, szal ennyi erővel demit is lehetne cseszegetni, nem csak joe-t. mivel egyértelmű, hogy ha történt is valami, az messze nem erőszak volt, a szó 'valós' értelmét tekintve.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: