Jared Leto-interjú a Sziget Fesztiválról
2010. augusztus 17. 13:31
|
péntek13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 133414 offline
|
Hihetetlen volt a koncert, én 4 éve vártam rájuk, és megérte! az első sorban álltam végig hosszú órákat, Jared kiválasztott, fent énekelhettem vele, a legcsodálatosabb nap volt ez! Eve87 magyarul mondta hogy HÁTRÉBB:D de nagyon kedves volt Jared, bárcsak vissza lehetne hozni azt a napot!
2010. augusztus 17. 16:06
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (péntek13 @ 2010.08.17. 13:31)
Hihetetlen volt a koncert, én 4 éve vártam rájuk, és megérte! az első sorban álltam végig hosszú órákat, Jared kiválasztott, fent énekelhettem vele, a legcsodálatosabb nap volt ez! Eve87 magyarul mondta hogy HÁTRÉBB:D de nagyon kedves volt Jared, bárcsak vissza lehetne hozni azt a napot!
Mondta, hogy hátrébb? Videó nincs róla esetleg?, mert én csak olyat talátam, amin azt mondja, hogy step back. Bár érdekes, hogy pont ezt a szót tanulta volna meg, de olyat, hogy köszi, sziasztok vagy Magyarország meg nem?
2010. augusztus 17. 16:12
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Hát Orbán helyett jól jönne Jared
2010. augusztus 23. 13:54
sztem is jó lett az interjú, meg a cikk is nagyon jó
2010. augusztus 23. 23:52
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Kár, hogy nem láthattam élőben! Ezeket a szép szemeket vétek csak tévén keresztül látni x)
2010. szeptember 25. 10:04
|
|
Marcsycicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 344 Csatolások: 5 Azonosító: 132585 offline
|
vicces nagyon
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: