Háromszoros Kiss and Tell
2010. augusztus 16. 09:38
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
hűűű...akkor most dobjak 6ost golyóal vazee ? XD
2010. augusztus 16. 09:39
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
2010. augusztus 16. 09:52
|
|
AdamLambertrulzMrs. Nobody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 131590 offline
|
Én Kiss and tell szempontból maradok Adam-nél,de Selenáé és Kesháé is jó.JB annyira nem jön be.
2010. augusztus 16. 10:13
áhhhááá xD
nekem kesha és sel változata tetszik ♥
nekem kesha és sel változata tetszik ♥
2010. augusztus 16. 10:31
|
|
Fanni cicavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 130546 offline
|
Wáo mindegyik naon jó!!!
|
picur32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 132810 offline
|
Előszőr Sellyé volt a szám, Justin másolt, aztán Kesha!
Amúgy szerintem Justin azért nem Disney sztár, mert nézzük meg Miley-t!Ő is Disney, aztán most meg átválott a felnőttesebb stílusra!!Sellyvel is ez lesz, már ő is nyilatkozott, hogy nem akar jókislány lenni!Azért rossz választás az ilyeneknek a Disney, mert a végén felnőnek, és Miley val is ez lett!Az Disneynél nem tud "kitörni", és így a kissebb rajongók ezért útálják ki őt!Így örökre csak a Hannah Montana imidzét látják majd a rajongók benne!!Ha majd felnőnek az ilyen Disney sztárocskák, akkor lesznek a csúnya botrányok, mert a Disney gyerekeknek való, nem tudnak "kitörni magukból."
Ez a vélyeményem!!
Amúgy szerintem Justin azért nem Disney sztár, mert nézzük meg Miley-t!Ő is Disney, aztán most meg átválott a felnőttesebb stílusra!!Sellyvel is ez lesz, már ő is nyilatkozott, hogy nem akar jókislány lenni!Azért rossz választás az ilyeneknek a Disney, mert a végén felnőnek, és Miley val is ez lett!Az Disneynél nem tud "kitörni", és így a kissebb rajongók ezért útálják ki őt!Így örökre csak a Hannah Montana imidzét látják majd a rajongók benne!!Ha majd felnőnek az ilyen Disney sztárocskák, akkor lesznek a csúnya botrányok, mert a Disney gyerekeknek való, nem tudnak "kitörni magukból."
Ez a vélyeményem!!
|
picur32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 132810 offline
|
Előszőr Sellyé volt a szám, Justin másolt, aztán Kesha!
Ez a vélyeményem!!
Ez a vélyeményem!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: