Selena megelőzte Mileyt
2010. augusztus 15. 15:50
|
|
bridgitmendler97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 125768 offline
|
Figyi srácok van egy jó ötletem. Mindenki tartsa meg magának a véleményét és béküljünk ki! A szüleim se szertik selenát pedig nekem a kedvencem mégse utálom érte őket. jól is nézne ki ha szeretnék mondhatom XD Ahány ember annyi ízlés! PeAcE!!!PeAcE!!!PeAcE!!!PeAcE!!!PeAcE!!!PeAcE!!!PeAcE!!!
2010. augusztus 15. 15:50
wannascream: akkor jó, de vhogy mégis úgy tűnt...
2010. augusztus 15. 15:53
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (miss.tizzy @ 2010.08.15. 15:48)
Hát sajnálom de rosszul tudod.. az interjúiban is mondta h ő irta a számait.. elég sokat irt..Justin az rnb.-ben jó. Ha nem lenne tehetsége, Usher sem foglalkozna vele.Láttam a kedvenceidet. Amint észrevettem te inkább rockereket szereted..és ezért nem szereted a legöbb disney sztárt..nekem is van egy ilyen bnőm..de m1.
Nem szoktam Miley interjúit nézegetni.
2010. augusztus 15. 15:58
|
|
Nusiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 130714 offline
|
én akkor is jobban szeretem miley-t! selena-t is nagyon imádom de miley-t jobban! és sztem azért nézik többen M.o.-n a varázslókat mert a hannah montanaból az összes részt látta már mindenki! de szeptemberbe jön az új évad!
2010. augusztus 15. 15:59
én selenát és miley-t ish szeretem...majd megszokják az emberek miley "új" stílusát és akk minden helyreáll, addig ish örülök neki h selena ish jól halad..de azért meg kell vallanom én miley-t jobban szeretem
2010. augusztus 15. 16:02
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
végül is már itt is megeloszte mileyt...mondjuk most tényleg ő a felkapottabb
2010. augusztus 15. 16:04
|
|
soma10Megszállott Selena, Troian, illetve Orphan Black-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4721 Azonosító: 2282 offline
|
Nem is olvasom el a hozzászólásokat, mert el tudom képzelni a reakciókat!
Én, mint Selena egyik legnagyobb rajongója helyesbíteném a cikkben elhangzottakat. Csak a tények helyessége miatt:
1, Miley-nak a most megjelent új albumán kívüli összes arany vagy többszörös platina album. Nem is értem, honnan vette a cikk írója az adatokat! Miley már több millió lemezt adott el, Selena első és eddig egyetlen aranylemezéből csak közel 650e kelt el, ami egy éve alatt állítólagos zenei tehetség nélkül...
2, Hannah Montana nézettsége továbbra is toronymagasan a legjobb a kinti Disney-n. HM 4.évadának részeit átlag 4-5millióan követik, míg a Wowp 3.évadjának részeit átlag 3,5millióan.
Szóval ennyi lenne. Számok eddig Miley mellett állnak, bár tény, hogy az új albuma nem úgy nyitott, ahogy ez tőle elvárható lett volna, de még azért veszik a lemezét,és nézik a filmjét, bár színészi tehetsége megkérdőjelezendő, de tény, hogy eddig nyereséget termelt a filmjeivel is. Selena szép csöndben teszi a dolgát, és meglátjuk, hogy majd ősszel az új albumával milyen sikereket ér el.
Én, mint Selena egyik legnagyobb rajongója helyesbíteném a cikkben elhangzottakat. Csak a tények helyessége miatt:
1, Miley-nak a most megjelent új albumán kívüli összes arany vagy többszörös platina album. Nem is értem, honnan vette a cikk írója az adatokat! Miley már több millió lemezt adott el, Selena első és eddig egyetlen aranylemezéből csak közel 650e kelt el, ami egy éve alatt állítólagos zenei tehetség nélkül...
2, Hannah Montana nézettsége továbbra is toronymagasan a legjobb a kinti Disney-n. HM 4.évadának részeit átlag 4-5millióan követik, míg a Wowp 3.évadjának részeit átlag 3,5millióan.
Szóval ennyi lenne. Számok eddig Miley mellett állnak, bár tény, hogy az új albuma nem úgy nyitott, ahogy ez tőle elvárható lett volna, de még azért veszik a lemezét,és nézik a filmjét, bár színészi tehetsége megkérdőjelezendő, de tény, hogy eddig nyereséget termelt a filmjeivel is. Selena szép csöndben teszi a dolgát, és meglátjuk, hogy majd ősszel az új albumával milyen sikereket ér el.
1 felhasználónak tetszik:
Pancsikakaoh
2010. augusztus 15. 16:06
Soma10 mindent leírt amit lehetett,nem tudok mit hozzáfűzni
2010. augusztus 15. 16:17
|
|
Kókuszdió25új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 133293 offline
|
Hát nekem Selena a csúcs,szóval ez cool! :thumpsup:
2010. augusztus 15. 16:18
nem csoda,hogy megelőzte Miley-t,mert 1000×jobb!
2010. augusztus 15. 16:30
húha, hát ezt nemgondoltam volna
...persze énis kezdettol fogva tudtam hogy Selena sokkal tehetségesebb mint miley, de eddig mindenki " Cyrus mániás" volt :XD
2010. augusztus 15. 16:31
Remélem hogy Selena nem koveti el ugyanazt a hibát mint Miley !
2010. augusztus 15. 17:03
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
én is jobban bírom már selenát 
..és teljesen igaza van:D
am mileynaka régi dolgaival nincs bajom szeretem nézni hannaht xD..jókat lehet rajta röhögni..meg a Party n the USA még mindíg a kedvenc számom xD (Y)
De Selena szimpatikusabb (:
pedig régen mileyt szerettem jobban oO xD:P
am mileynaka régi dolgaival nincs bajom szeretem nézni hannaht xD..jókat lehet rajta röhögni..meg a Party n the USA még mindíg a kedvenc számom xD (Y)
De Selena szimpatikusabb (:
pedig régen mileyt szerettem jobban oO xD:P
2010. augusztus 15. 17:08
Én jobban szeretem Selenát, mint színésznőt és mint embert, de Miley zenéje jobban az én stílusom. Tehát ez a két lány nálam remekül kiegészíti egymást
1 felhasználónak tetszik:
Pancsikakaoh
2010. augusztus 15. 17:19
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
Hát én személy szerint már egyikőjükért sem rajongok,bár volt olyan,mikor Miley volt a kedvencem,de nem tartott valami hosszú ideig,és nem volt valami nagy a rajongásom iránta.
De Miley hangját jobban szeretem.Engem ez nem túlzottan éndekel
De Miley hangját jobban szeretem.Engem ez nem túlzottan éndekel
2010. augusztus 15. 17:19
|
|
Babettúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 131988 offline
|
Nah végre. Rühellem Miley-t! Remélem mostmár a boltokban is meg fog szünni az a sok Hannah Montana-s cucc! Elegem van, hogy akár merre nézek egy bolban mindenütt Hannah Montana. =) Mostanában ezért nem szeretek boltba járni, mert elkap a hányinger!!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.