Selena megelőzte Mileyt
2010. augusztus 15. 15:00
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
Jócsaj ez a Selena! Miley-t is szeretem, de már nem válik be ez a "nagylányos" stílusa...
2010. augusztus 15. 15:04
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
na én nem mondok semmit. de mégis... aranylemez? loooool basszus beszarok.x"D. selenának semmi hangja csak megvan gépelve..és sellyt jelölték grammy.-n? mert ha arany lemez lett akk jelölték vna. mileyt meg jelölték. sokkal több díja van mint selenának. meg megelőzte a hm.-et?hát lol.
régen meg miley volt a disney üdvöske.. azaz ő volt. de nemis baj h most selena. játsza nyugodtan 18 évesen a szende viselkedést.
haha.
miley 4ever.
régen meg miley volt a disney üdvöske.. azaz ő volt. de nemis baj h most selena. játsza nyugodtan 18 évesen a szende viselkedést.
2010. augusztus 15. 15:05
mondjuk nekem se jön be miley can't be tamed stílusa... de sztem miley sokkal tehetségesebb "sellykénél": 1, mert előbb futott be, 2, sokkal több számot írt mint "sel". amúgy meg selenáról is azt beszélik hogy kilép a sorozatból
am. a Hannah Montana sokkal jobb és viccesebb
2010. augusztus 15. 15:06
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
hát,azért az baromság,hogy a WOWP megelőzte a Hannah Montana Forevert,mert a Hannah Montana Forever a 2. a legnézettebb műsorok listáján(az első a suite life on deck
az amcsiknak van izlésük),de a WOWP csak 4.-ik...szóval a szerkesztő egy kicsit hantázott xD
2010. augusztus 15. 15:07
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
@KataCullen.
miben is jobb? színészkedni is alig tud a drága. miley ellenfele nem Selena mert mégcsak a nyomába se ér.
inkább Demi.És demi ezerszer jobb Selenánál ahogy Miley..őis sokkal jobb nálla.
ennyi.
miben is jobb? színészkedni is alig tud a drága. miley ellenfele nem Selena mert mégcsak a nyomába se ér.
2010. augusztus 15. 15:07
|
|
|
Nika=egyetértés:D
2010. augusztus 15. 15:08
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (Lola2000 @ 2010.08.15. 15:05)
mondjuk nekem se jön be miley can't be tamed stílusa... de sztem miley sokkal tehetségesebb "sellykénél": 1, mert előbb futott be, 2, sokkal több számot írt mint "sel". amúgy meg selenáról is azt beszélik hogy kilép a sorozatból
am. a Hannah Montana sokkal jobb és viccesebb
Attól még, hogy valaki előbb futott be, nem jelenti azt, hogy jobb... -.-" Se Miley, se Selena nem írt egy számot se; mindet írják nekik. És Mileynak azért van több száma, mert - ahogy azt te is említetted - előbb kezdte az egészet. Selena nem lép ki a sorozatból, hanem a sorozatnak lesz vége.
2010. augusztus 15. 15:08
|
|
|
najó a másodikban nem h selly melledt vagy.
2010. augusztus 15. 15:09
|
|
|
wannascream.
Miley irja a számait.. és nem neki.. jó van olyan amit nem ő de őis szokott irni szwal ne irj olyat emiről nemtudsz semmit kösszi^^
Miley irja a számait.. és nem neki.. jó van olyan amit nem ő de őis szokott irni szwal ne irj olyat emiről nemtudsz semmit kösszi^^
2010. augusztus 15. 15:10
"Attól még, hogy valaki előbb futott be, nem jelenti azt, hogy jobb... -.-" Se Miley, se Selena nem írt egy számot se; mindet írják nekik. És Mileynak azért van több száma, mert - ahogy azt te is említetted - előbb kezdte az egészet. Selena nem lép ki a sorozatból, hanem a sorozatnak lesz vége."
hát dehogynem, a hannah montana könyvben olvastam, hogy miley több, mint 100 dalt írt, és ebből sok látható a hannah montanaban
:P:P
hát dehogynem, a hannah montana könyvben olvastam, hogy miley több, mint 100 dalt írt, és ebből sok látható a hannah montanaban
2010. augusztus 15. 15:13
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (miss.tizzy @ 2010.08.15. 15:07)
@KataCullen.
inkább Demi.És demi ezerszer jobb Selenánál ahogy Miley..őis sokkal jobb nálla.
ennyi.
Miley színészkedéséről pedig inkább ne is beszéljünk... -.-" Az, amit ő csinál az nem színészkedés. Az Utolsó dalban a teljesítménye a nullát súrolta alulról, a Hannah Montanában pedig nem túl nehéz a szerepe: hülyét kell csinálnia magából, és feltűnően kell mindent csinálnia; nem nagy munka, egyébként is ezt csinálja...
2010. augusztus 15. 15:14
|
wannascream- |
|
Idézet (Lola2000 @ 2010.08.15. 15:10)
"Attól még, hogy valaki előbb futott be, nem jelenti azt, hogy jobb... -.-" Se Miley, se Selena nem írt egy számot se; mindet írják nekik. És Mileynak azért van több száma, mert - ahogy azt te is említetted - előbb kezdte az egészet. Selena nem lép ki a sorozatból, hanem a sorozatnak lesz vége."
:P:P
Akkor pedig koncentrálj a kommentem elejére...
2010. augusztus 15. 15:15
már bocs de nem hazudtam külföldi oldalról van az infó de ez vna nem lehet mindenki tökéletes
2010. augusztus 15. 15:16
|
|
|
Mert amit Selena csinál azaz?XD
Na ne röhögtess.
A nullát? haha:D.
És Selena? WOWP.-ben azt mondják milyen jó.Hát énis eltudok játszani egy lázadó tinédzsert.
Már bocsánat.=D. De akkorsem jobb Mileynál...Ennyi.^^
Na ne röhögtess.
És Selena? WOWP.-ben azt mondják milyen jó.Hát énis eltudok játszani egy lázadó tinédzsert.
2010. augusztus 15. 15:17
Jó ez a te véleményed én nem akartalak megbántani . mindenkinek más az ízlése
2010. augusztus 15. 15:20
"Miley színészkedéséről pedig inkább ne is beszéljünk... -.-" Az, amit ő csinál az nem színészkedés. Az Utolsó dalban a teljesítménye a nullát súrolta alulról, a Hannah Montanában pedig nem túl nehéz a szerepe: hülyét kell csinálnia magából, és feltűnően kell mindent csinálnia; nem nagy munka, egyébként is ezt csinálja..."
nem csinál magából hülyét, csak viccesen akar kiszállni a szorult helyzeteiből, ha annyira nagy a szád, szállj be helyette
nem csinál magából hülyét, csak viccesen akar kiszállni a szorult helyzeteiből, ha annyira nagy a szád, szállj be helyette
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

1 felhasználónak tetszik: