Selena megelőzte Mileyt
2010. augusztus 19. 10:11
Örülök neki. Selena szép, tehetséges és aranyos, Miley meg felünősködő, így nem is csodálkozom. 2 12 éves hugom van, 2 10-15 éves uncsim és mind az öten szerettük, de mára már utáljuk.
2010. augusztus 19. 10:13
Először Miley jókislánynak tűnt, de álszent. Selena a legeslegjobb!
2010. augusztus 19. 10:14
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Én mindkettőjüket szeretem. Pedig eddig ez nem egészen így volt.
Miley-ból már nagyon elegem volt. Sokk volt a Hannah Montana őrületből. Én nagyon örülök ennek a stílusváltásnak. A Can't be tamed és az egész album nagyon jóra sikeredett, nekem nagyon tetszik ez az érettebb hangzás.
Selena pedig szintén jó. Mind színésznőként, mind énekesnőként. Bájos, aranyos, és tehetséges. Mindkét lány meg fogja állni a helyét a jövőben szerintem.
Miley-ból már nagyon elegem volt. Sokk volt a Hannah Montana őrületből. Én nagyon örülök ennek a stílusváltásnak. A Can't be tamed és az egész album nagyon jóra sikeredett, nekem nagyon tetszik ez az érettebb hangzás.
Selena pedig szintén jó. Mind színésznőként, mind énekesnőként. Bájos, aranyos, és tehetséges. Mindkét lány meg fogja állni a helyét a jövőben szerintem.
2010. augusztus 19. 12:01
ezen az oldalon is észrevehető a változás
eddig Miley volt az első számú sztár, és most meg Selena
2010. augusztus 19. 12:19
Selena megérdemli.Én mindig is tudtam hogy egyszer híresebb lesz mint Miles.Én mindkettőjüket szeretem de Selt egy kicsit jobban.Sel egy igazi remek és gyönyörű!Csodálatos.
:D:D:D:D:)
2010. augusztus 19. 14:55
|
|
HannahmileyBritney Spears Mania!!! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 1414 Csatolások: 233 Azonosító: 128944 offline
|
Én Miley-t jobban szeretem, még a botrányaival is...
2010. augusztus 20. 00:49
|
|
Della96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.26. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 130029 offline
|
Selena tényleg nagyon aranyos,őszinte,és megérdemli a sikert.
Én egyátalán nem szeretem Mileyt de az új stílusa miatt igazán nem kellene leszólni...
Neki tetszik és ez a lényeg,akik eddig szerették tulajdonképpen mért is utálták meg?Mert kezd felnőni?Mert már nem az a jó kislány fajta?És vajon milyen háttere van hogy megváltozott?Ha meg úgy döntött hogy stílust vált nem inkább támogatni kellene?
Van aki a botrányaival együtt is elfogadja,és szereti olyannak amilyen...(Y)(pl Hannahmiley
)
Én egyátalán nem szeretem Mileyt de az új stílusa miatt igazán nem kellene leszólni...
Neki tetszik és ez a lényeg,akik eddig szerették tulajdonképpen mért is utálták meg?Mert kezd felnőni?Mert már nem az a jó kislány fajta?És vajon milyen háttere van hogy megváltozott?Ha meg úgy döntött hogy stílust vált nem inkább támogatni kellene?
Van aki a botrányaival együtt is elfogadja,és szereti olyannak amilyen...(Y)(pl Hannahmiley
2010. augusztus 20. 09:35
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
még szerencse mert régen szerettem mileyt de már dívás mostmár utálom selena a kedvenc sztárom ő a legjobb!!!
2010. augusztus 21. 09:51
Imádom Selenában,hogy ilyen őszinte,és megmondja mindig minden kérdésben az igazat.
2010. augusztus 21. 16:14
|
|
Ameth45〈 ☆⋆⋅ Kaya Scodelario ☆⋆⋅ 〉 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.10. Hozzászólás: 1808 Csatolások: 1857 Azonosító: 119918 offline
|
szerintem Selena sokkal szebb és szerethetőbb mint miley... és szerintem miley kezd nagyon elszálni magától, míg Selena nem...
bocs a miley fanoktól
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: