Selena megelőzte Mileyt
2010. augusztus 17. 15:30
|
|
egy reménytelen esetvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 129713 offline
|
ne már, nem lehet Miley Helyén
miley a legjobb a disney-nél mint lány
miley a legjobb a disney-nél mint lány
2010. augusztus 17. 15:42
|
|
whatisaystrueúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 133241 offline
|
Selenaaaa. ♥ *-* Mileyt is szeretem, de Sel a példakép.(L)
2010. augusztus 17. 16:08
En soha nem szeretem Selenat de soha nem is fogom !! Miley fan 4 ever!!
2010. augusztus 17. 17:59
|
|
Giccguccvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 132246 offline
|
Uhh hàt nàlam egyértelmüen Miley .. Naon nagy fan vook. Selenàt is szeretem de közelébe se ér Miley-yel...
1 felhasználónak tetszik:
average girl
2010. augusztus 17. 21:03
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Hát az én stílusban Mileyé jobb, persze az enyém is oylan! xD De csak stílusban Miley a példaképem amugy Selena! Nemcsodálom, hogy megelőzte Mileyt hisz nagyon jó!
Selena 4ever am nekem a disneytől Miley nagyjából csak, akkor jut eszembe, ha gondolkozom, hogy még miylen sztár van a diseynél híresebb csaj, mert mindig kifelejtek vakait és átveszem a délelőtti műsorióoknak a szereplőit. De Selly mindig eszembejut
Selena 4ever. De azért Miley is nagyon jó és én jobban szeretem az új imidzsét is vagyis a számait, de a botrányait nem.
2010. augusztus 17. 21:12
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Ez csak az én véleményem: Miley többet tett sikerért, 4 éve megsem áll. Selena csak mostanában lett sikeres és ő az "ujabb", érthető, hogy ő most jobban felkapottabb. Másrészt Miley megváltozott és Selena maradt az a fajta csaj aki "jó" és "édes" és ez kell az embereknek( inkább a kislányoknak). Ha észrevetétek szinte mindenkinek egyfajta sztár kell és Selena most a 'divat". Imádom Selenát de Miley az akire kislány korom óta felnézek, mostmár nem, de még mindig fontos nekem. Szóval mindketöt szeretem de Miley a legjobb
ja és szerinte Miley még mindig hiresebb mert minden klipje minimum a 100 millios nézetséget érte el Selena nézetsége meg kb. összesen 100 millio ugyhogy..csak mondtam
és Mileynak jobb hangja van Selenáé nem olyan egyedi(de az övé is jó)
2010. augusztus 17. 22:45
|
|
dance4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 30 Csatolások: 33 Azonosító: 133334 offline
|
egyetértek Rekahh
2010. augusztus 18. 14:50
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
leht hogy ez az oka annak hogy nincsenek jóban miley stílusa megváltozott és ezért bírják bjobban selt
2010. augusztus 18. 15:38
|
|
SelenaGomezFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 210 Csatolások: 16 Azonosító: 133399 offline
|
Én mindig is jobban szerettem Selenát,mint Miley/Hannah-t,de őt is kibírtam. De mostanában már nem vagyok így.Régebben Miley kedvesnek mutatkozott,és ari volt,viszont mostanában kezd hasonlítani Lady Gagára. Már bocsánat a rajongóknak.Nekem semmi bajom sem a zenével,de a klipjei és saját maga nem tetszik.Nézzétek meg a miley cyrus can't be tamed klipjét,és szerintem nektek sem fog tetszeni. Ha meg igen,akkor tévedtem.
2010. augusztus 18. 18:36
Selena jó fej csaj megérdemli a sikert nincs elszállva magától de én nagyon remélem hogy ez így is marad viszont Miley manapság kezd a botrányaiból élni...
2010. augusztus 18. 19:39
|
|
adriiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 124233 offline
|
Selena annyira éédes!! Úgy értem, maradt ugyanaz a közvetlen, kedves csaj aki (gondolom) előtte:) nagyon kedves a rajongóival, és ahol tud segít a rászorultakon. Szerintem hülyeség hogy vki a stílusa miatt nem szereti Miley-t, mert a a stílus egyáltalán nem határozza meg hogy milyen valójában belülről az ember.. És igaz, h Selena-nak nincs olyan jó hangja mint Miley-nak, de sztem Selena sokkal jobb színész:) egyszerűen nem tudok benne hibát találni, nekem ő a példaképem(L)
2010. augusztus 19. 09:54
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Most nem ezért, de szerintem hülyeség a nézettség miatt ítélni. Úgyis mindenkinek más tetszik és ha mondjuk valaki Miley-t szereti, akkor hiába mondják neki hogy Selena megelőzte, neki akkor is ő lesz a legnagyobb sztár. És ez bárkinél így van..
Mellesleg SZERINTEM Miley-t nem előzhetik le.
Mellesleg SZERINTEM Miley-t nem előzhetik le.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.