Selena megelőzte Mileyt
2010. augusztus 16. 19:22
Dzsidzsi,azt lehet benne szeretni,amit te szeretsz Miley-ban
2010. augusztus 16. 19:32
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Nem csak az USA-ban, hanem starityn is, mert Miley 2. Sel meg 1. !! :D:D:D:D:D:DD
2010. augusztus 16. 19:33
|
|
Selenna••Jelly&Pumba•• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 103 Azonosító: 124892 offline
|
Dzsidzsi lehet hogy nem bírod selenat de azért ennyire nem kellet volna őt leszólni!inkább megtartottad volna magadnak a véleményed!amúgy selenának teljesen igaza van!bírom mileyt...vagyis bírtam amíg nem vette fel ezt a stílust!és -e miatt én nem szeretnék lenni miley cyrus ugyani ez így már nagyon nnem jó
2010. augusztus 16. 19:37
Szeretnék mindenkit figyelmeztetni hogy ha ez a vita megint folytatódik,lehet lezárják ezt a témát.
Már sokszor elmondtam,úgytűnik most is elkell. Mindenki mást szeret,nem kell egymás kedvencét ócsárolni,mert ebből jön az adok-kapok vagyis a veszekedés.
Remélem érthető.
Már sokszor elmondtam,úgytűnik most is elkell. Mindenki mást szeret,nem kell egymás kedvencét ócsárolni,mert ebből jön az adok-kapok vagyis a veszekedés.
Remélem érthető.
2010. augusztus 16. 19:58
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
Selena.: Baszus. Olvasd végig az összes kommentet. Ti Selly fanok végig fikáztátok Miley.-t..Érdekes.Mi visszafogottabbak vagyunk ezzel szemben de a Miley utálok egyáltalán nem.
WhiteAngel..: Érthető.De mindenkinek ugyanugy megvan a joga ahhoz h megvédje a kedvencét.És nemkell sokszor elmondanod.Ettől még nem változik semmmi.Ugyanúgy lesznek viták.
WhiteAngel..: Érthető.De mindenkinek ugyanugy megvan a joga ahhoz h megvédje a kedvencét.És nemkell sokszor elmondanod.Ettől még nem változik semmmi.Ugyanúgy lesznek viták.
2010. augusztus 16. 20:02
|
|
Selenna••Jelly&Pumba•• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 103 Azonosító: 124892 offline
|
miss.tizzy:oké de én nem fikátam mileyt!csak mondtam hogy nem bírom az új stílusát!amúgy csak mondom ne az én kommentemet olvasd hanem dzsidzsi-ét!én tettem egy mejjegyzést miley-re ő meg nem egyet sellyre!
2010. augusztus 16. 20:04
Idézet
Érthető.De mindenkinek ugyanugy megvan a joga ahhoz h megvédje a kedvencét.És nemkell sokszor elmondanod.Ettől még nem változik semmmi.Ugyanúgy lesznek viták.
Elhiszem hogy mindenki a kedvencét védi csakhogy pont emiatt megy a vita. Azzal semmi probléma nem lenne ha mindenki normálisan elmondaná a véleményét és nem támadná a másikat. Csak az a baj hogy valaki elmondja az ő álláspontját és máris 3-an támadják,és ez viszont nem jó. Elég ha mindenki leírja egyszer amit gondol és így nem lesz ez.Csak vissza kell olvasod a kommenteket,elismerheted hogy van néhány kifejezetten...hogy is mondjam,nem túl kedves megjegyzés és ráadásul ezt mások folytatják. Ha mindkét tábor kicsit visszavenne,már kevesebb lenne a probléma
1 felhasználónak tetszik:
Brittany20
2010. augusztus 16. 20:16
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
WhiteAngel.:
Hát ebben van valami és énis szeretnék igazából a Selena fanokkal jóban lenni de nem megy mert a legtöbb utálja Miley.-t és elég szar ez igy már elnézést a kifejezésért.Én sem bántanám Selenát.(sőt régen szerettem is de a fanok miatt megutáltam (najó az utálom erős szó..na m1)), ha ti sem Miley.-t.Mert mindenki rossz embernek gondolja meg minden.Ráadásul rosszul is esik.Mert Miley az első számú kedvencem.Nos ennyi ennyit akartam.
Hát ebben van valami és énis szeretnék igazából a Selena fanokkal jóban lenni de nem megy mert a legtöbb utálja Miley.-t és elég szar ez igy már elnézést a kifejezésért.Én sem bántanám Selenát.(sőt régen szerettem is de a fanok miatt megutáltam (najó az utálom erős szó..na m1)), ha ti sem Miley.-t.Mert mindenki rossz embernek gondolja meg minden.Ráadásul rosszul is esik.Mert Miley az első számú kedvencem.Nos ennyi ennyit akartam.
2010. augusztus 16. 20:40
Megmondom az igazat:
SELENA A JOBBBBBBBBB!!!!!!!!!!!!
SELENA A JOBBBBBBBBB!!!!!!!!!!!!
2010. augusztus 16. 21:13
|
|
Abogyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 131283 offline
|
Félre ne értsetek mert szeretem Selenát, mert rendes meg minden, de Miley ezerszer jobb nála. Miley mindig is jobb lesz mint Sel (de ez az én vélemyényem és ezzel sokan nem értenek egyet). Amúgy nem kellene a kettejük között ilyen versenyt csinálni hiszen nem ugyanazok és nem is hasonlítanak még egy kicsit sem... Főleg meg az is hogy nem is ismerjük őket. Lehet ha találkoznánk velük, lehet nem is jönne be a stílusuk. Szerintem nem kellene ebből egy ilyen nagy felhajtást csinálni mert barátnők és ők sem versengenek... Meg mindenki döntse el hogy kit szeret jobban, és ezért nem kellene nekünk is veszekedni, mert mint mondtam nem is ismerjük őket... Erről ez a véleményem... Szóval inkább hagyjuk az egész veszekedést.
Teljes mértékben igazad van!
Teljes mértékben igazad van!
2010. augusztus 17. 09:14
nem utálom Mileyt de szerintem Selena jobb nála
, Mileynak nem kellett volna ilyen hirtelen ilyen stílusra váltania...
2010. augusztus 17. 14:15
Én mindkettejüket imádom, de most minek egymással versenyezniük?!...
Selena és Miley két külön fazon.
Felesleges ilyenért cikket írni,hogy Selenát többen szeretik,annyira nem nagy szám.
Selena és Miley két külön fazon.
Felesleges ilyenért cikket írni,hogy Selenát többen szeretik,annyira nem nagy szám.
1 felhasználónak tetszik:
Brittany20
2010. augusztus 17. 14:27
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Régen Miley volt a kedvenc Disney sztárom de mostmár énsem annyira szeretem őt..Selena tényleg jobb bár ő sem a kedvencem
2010. augusztus 17. 14:27
|
|
Winkyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 133417 offline
|
Mind a ketten jók,ha választanom kéne akkor nem igazán tufnék.Nem tehet róla sem Selena sem Miley hogy Selena előrébb van.Lehet hogy decemberben pedig pont fordítva van. :S
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.