Selena megelőzte Mileyt
2010. augusztus 16. 13:53
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
Selena a legjobb!
2010. augusztus 16. 13:54
hát miley néha kicsit elszáll de ki nem?! én mindkettőjüket bírom
2010. augusztus 16. 14:14
ez hülyeség..XD
akkor is miley a legjobb
selenának ez az első albuma.. miley első album még platina lemez is lett nem is egy helyen szal...XD
és mileynak is van aranylemeze.... a can't be tamed album ausztráliában ARANY lemez lett.. szal.. és még lehet több helyen is
hát én a disney channelest se nagyon akarom el hinni..sőt...az egyik oldalon mindig linkelnek be ilyen nézettségi arányokat és a hannag monana forever a disneyn szinte mindig első vagy ha nem a wowp akkor sincs előtte és az usai nézettségnél is 3. volt.. előtte volt az icarly megm még egy sori ami nem disney volt...magyaroknál nemtom...de nem nagyon hiszem...
az utolsó bekezdésre meg csak annyi hogy aki igazi rajongo az nem szolja le őt az uj stilusa miatt és nem pártol el töle... és rengeteg ilyen rajongoja van most is
én nekem mostmár selenával sincs semmi bajom.. mert nemrégen őt is ujra megszerettem és most őt is imádom megint de ami igaz az igaz..
de mondjuk elképzelhető h most perpillanat ő a népszerűbb..hiszen koncertezik.. az uj albuma nemsokára megjelenik már amiatt is nagy felhajtás van... miközben miley visszavonult és a lol-t forgatja.. semmi koncert semmi ilyesmi...most eltünt egy időre a filmje miatt..de csak perpillanat
ez az én véleményem és megállapitásom
ui.: a ramona and beezus első heti vagy hétvégi - már nemtom - bevétele fele volt a the last songénak
akkor is miley a legjobb
selenának ez az első albuma.. miley első album még platina lemez is lett nem is egy helyen szal...XD
és mileynak is van aranylemeze.... a can't be tamed album ausztráliában ARANY lemez lett.. szal.. és még lehet több helyen is
hát én a disney channelest se nagyon akarom el hinni..sőt...az egyik oldalon mindig linkelnek be ilyen nézettségi arányokat és a hannag monana forever a disneyn szinte mindig első vagy ha nem a wowp akkor sincs előtte és az usai nézettségnél is 3. volt.. előtte volt az icarly megm még egy sori ami nem disney volt...magyaroknál nemtom...de nem nagyon hiszem...
az utolsó bekezdésre meg csak annyi hogy aki igazi rajongo az nem szolja le őt az uj stilusa miatt és nem pártol el töle... és rengeteg ilyen rajongoja van most is
én nekem mostmár selenával sincs semmi bajom.. mert nemrégen őt is ujra megszerettem és most őt is imádom megint de ami igaz az igaz..
de mondjuk elképzelhető h most perpillanat ő a népszerűbb..hiszen koncertezik.. az uj albuma nemsokára megjelenik már amiatt is nagy felhajtás van... miközben miley visszavonult és a lol-t forgatja.. semmi koncert semmi ilyesmi...most eltünt egy időre a filmje miatt..de csak perpillanat
ui.: a ramona and beezus első heti vagy hétvégi - már nemtom - bevétele fele volt a the last songénak
2010. augusztus 16. 14:18
|
erika11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 133347 offline
|
Hiába mondják,akkor is miley a jobb!!Bár én szeretem selenát is,de az nagy baromság hogy selena jobb,mert miley-nak több száma van és jobbak is,meg még sorolhatnám...
1 felhasználónak tetszik:
Lyssi
2010. augusztus 16. 15:34
|
|
Destiny93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 179 Csatolások: 4 Azonosító: 131892 offline
|
Köztük nincsen verseny.Selena és Miley nagyon jó barátnők.És szerintem mindkettő ugyan olyan.De én személy szerint Mileyt jobban kedvelem mint Selenát.De ez az én véleményem.
2010. augusztus 16. 15:52
Idézet (average girl @ 2010.08.16. 14:14)
ez hülyeség..XD
akkor is miley a legjobb
és mileynak is van aranylemeze.. a can't be tamed album ausztráliában ARANY lemez lett.. szal.. és még lehet több helyen is
akkor is miley a legjobb
és mileynak is van aranylemeze.. a can't be tamed album ausztráliában ARANY lemez lett.. szal.. és még lehet több helyen is
Viszont ha Srlena rajongó lennél pontosan, de pont az elenkezőét irnád annak m int amit most irsz!-Nem kötekedni akarok, de kicsit igazad van kicsit nem! Mert Selena lemez aranylemez lett a világon, nem egy országban! De ha igazábol olvasná itt mindenki a híreket, nem csak az elejét tudnátok, hogy egy-két külömbséggel egyformák!
2010. augusztus 16. 15:55
|
|
*S*Star* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.04. Hozzászólás: 760 Csatolások: 0 Azonosító: 95033 offline
|
Hát...nem tudom. Szerintem a Disney "levette" kicsit Mileyról a kezét amióta ez az új stílusa van. Selena meg nem botrányos és ő olyan "jó kislány"-os..szóval gondolom most őt népszerűsítik jobban.
2010. augusztus 16. 16:25
Idézet (Alexis @ 2010.08.16. 15:52)
Viszont ha Srlena rajongó lennél pontosan, de pont az elenkezőét irnád annak m int amit most irsz!-Nem kötekedni akarok, de kicsit igazad van kicsit nem! Mert Selena lemez aranylemez lett a világon, nem egy országban! De ha igazábol olvasná itt mindenki a híreket, nem csak az elejét tudnátok, hogy egy-két külömbséggel egyformák! 
igen... de selenának ez az első lemeze és miley első lemeze is mindenhol aranylemez...sőt valahogy pltainalemez is lett...sőt eddig minden lemeze több helyen csak a cbt eddig egy helyen
2010. augusztus 16. 17:32
|
|
Lyssi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 420 Azonosító: 130134 offline
|
Félre ne értsetek mert szeretem Selenát, mert rendes meg minden, de Miley ezerszer jobb nála. Miley mindig is jobb lesz mint Sel (de ez az én vélemyényem és ezzel sokan nem értenek egyet). Amúgy nem kellene a kettejük között ilyen versenyt csinálni hiszen nem ugyanazok és nem is hasonlítanak még egy kicsit sem... Főleg meg az is hogy nem is ismerjük őket. Lehet ha találkoznánk velük, lehet nem is jönne be a stílusuk. Szerintem nem kellene ebből egy ilyen nagy felhajtást csinálni mert barátnők és ők sem versengenek... Meg mindenki döntse el hogy kit szeret jobban, és ezért nem kellene nekünk is veszekedni, mert mint mondtam nem is ismerjük őket... Erről ez a véleményem... Szóval inkább hagyjuk az egész veszekedést.
2010. augusztus 16. 18:32
|
|
evelin0127visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 132270 offline
|
Hát én selenat sokkal jobban szeretem!!!
2010. augusztus 16. 18:34
|
kiszelysztúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 128073 offline
|
selena jobb
2010. augusztus 16. 19:01
|
Dzsidzsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 97 Csatolások: 105 Azonosító: 132053 offline
|
szeintem selena pocsék és ízléstelen és még stílusa sincs... szal annyi hogy utálom ... de szerintem Miley a legeslegjobb a világon ... ennnyi .... amugy nemtom mit lehet abban a kis kényes valakin szeretni......
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.