Megjelent Kendra Wilkinson önéletrajzi könyve
2010. augusztus 15. 19:47
|
|
playboylandúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.11. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 65966 offline
|
Látom sokaknak nem tetszik kendra , de van akinek igen , és nekem tetszik , jó fej csaj .Mert attól h bekerült Hef-hez attól még "ő is ember" csak ő kapott egy nagy lehetőséget az élettől , h "berobbanjon a show-bizniszbe"...És az elején tényleg kicsit hülye kis csaj volt, de most nézzetek rá ! Férjes asszony lett egy gyerekkel (direkt lett teres , nem azért mert kurva!) és saját show-ja van a tv-ben , és tényleg izgi lehetett a villában , aztán meg "átváltozni" háziasszonnyá.
2010. augusztus 15. 20:22
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
2010. augusztus 19. 16:50
|
|
kingcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 129794 offline
|
imádom Kendrát! nekem nagyon szimpatikus volt a playboyban is! imádom, annyi közös van bennünk! biztos jól sikerült a könyve! sok szerencsét a továbbiakban ;]
2010. augusztus 20. 12:33
|
|
kendraglamúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 132814 offline
|
xd
van annak is előnye h amerikában éltem le a fél életem ott a családom meg mindenkim,így már a könyv is megvan!!!!imádom!!!! kwa jó,mindent leír de tabuk nélkül!!
van annak is előnye h amerikában éltem le a fél életem ott a családom meg mindenkim,így már a könyv is megvan!!!!imádom!!!! kwa jó,mindent leír de tabuk nélkül!!
2010. augusztus 23. 07:56
nem is tudtam hogy ilyenre készül..................
2010. augusztus 23. 18:17
van egy "Kendra" című sorozat (én nézem) és a kiköltözés utáni életéről szól.
Remélem nemsokára nekem is meglesz a könyv, nagyon kíváncsi vagyok rá.
Remélem nemsokára nekem is meglesz a könyv, nagyon kíváncsi vagyok rá.
2010. augusztus 29. 12:48
|
|
Marcsycicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 344 Csatolások: 5 Azonosító: 132585 offline
|
nagyon jó lesz
2010. szeptember 15. 15:47
|
|
kendraglamúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 132814 offline
|
236 oldal ha jól számoltam ! hihetetlen jó könyv de tizenkét éven aluliak sztem ne nagyon olvassák(: a kedvenc részeim azok amikor arról ír hogy milyen volt az élete a villa előtt és hogy miért is szánta rá magát hogy beköltözzön a villába...stb stb ..úgy tom tavasszal talán m.o.-on is kapható lesz!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: