Szavazz, hogy Demi Lovato hazánkba jöjjön!
2010. augusztus 15. 18:24
általában tényleg mindenki Pestre jön.. ezért is örülök hogy ittlakok 
2010. augusztus 15. 18:25
amilyen gyorsan elkezdték a törökök a szavazást annyira lassúltak le
, hát mi minden percben szavaztunk volna, ha lehetne
:D
2010. augusztus 15. 18:25
Idézet (Selliii @ 2010.08.15. 18:22)
mert amikor iródott a cikk akkor non kevés savink volt
Ne floodolj, ott a SZERKESZTEM gomb! Komolyan, már marhára idegesít, hogy valaki elküld egymás után vagy 5 üzenetet, és mindegyikben egy-egy mondat van..
2010. augusztus 15. 18:33
Nagyon jók vagyunk ! Én is legalább 15x szavaztam ! Amúgy mindenki nyugodjon meg lesz frissítve ! El Mexicano segít frissíteni ezeket ! Nem várhatjuk el tőle hogy midig minden pillanatban frissitse ! Meg, aki kiváncsi az eredményre rákattint a linkre és megnézi (és rámegy a VOTE-ra mégegszer)
! Mégegyszer kérlek titeket SZAVAZZATOK ! Twitteren, Facebookon, Starityn NÉPSZERŰSÍTSÉTEK ! Köszi ! És egyébként @imoo én itt csak egy tag vagyok, de 1 perc sem kell ahhoz hogy leadjalak a moderátoroknak ! szidod a magyar népet ! Nekem nem hiányzik ! Szerintem ezzel így van Nettyyy, Emma896 , és més sokan mások ! Kérlek ne itt !
2010. augusztus 15. 18:39
Idézet (TheSheryke2008 @ 2010.08.15. 18:33)
Nagyon jók vagyunk ! Én is legalább 15x szavaztam ! Amúgy mindenki nyugodjon meg lesz frissítve ! El Mexicano segít frissíteni ezeket ! Nem várhatjuk el tőle hogy midig minden pillanatban frissitse ! Meg, aki kiváncsi az eredményre rákattint a linkre és megnézi (és rámegy a VOTE-ra mégegszer)
! Mégegyszer kérlek titeket SZAVAZZATOK ! Twitteren, Facebookon, Starityn NÉPSZERŰSÍTSÉTEK ! Köszi ! És egyébként @imoo én itt csak egy tag vagyok, de 1 perc sem kell ahhoz hogy leadjalak a moderátoroknak ! szidod a magyar népet ! Nekem nem hiányzik ! Szerintem ezzel így van Nettyyy, Emma896 , és més sokan mások ! Kérlek ne itt !
Nem szidja a magyar népet, semmi gyalázót nem mondott.
2010. augusztus 15. 18:51
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.08.15. 18:39)
Nem szidja a magyar népet, semmi gyalázót nem mondott.
Gondolom azért szavaz Romániára, mert ott él.
Most nem tudom, hogy viccelsz-e, de méghogy nem szidja a magyarokat? Talán te már nem látod mert beárultam jókislányhoz méltóan
De ha csak vicceltél...akkor meg úgytűnik már a szarkazmust sem ismerem fel
2010. augusztus 15. 18:55
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Idézet (xxxddd @ 2010.08.15. 18:53)
@dijja miket mondott én azt nemis láttam O.o
pontosan visszaidézni már én sem tudom de volt benne elég sok "p**sa"...
Légyszi modik ne bántsatok...kisipoltam magam
2010. augusztus 15. 18:59
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
Idézet (dijja @ 2010.08.15. 18:55)
pontosan visszaidézni már én sem tudom de volt benne elég sok "p**sa"...
ahhhaa...
köszi : )
2010. augusztus 15. 19:17
@dijja Jól tetted hogy ilyen h*l*e embereket mint imoo beköpted a moderátoroknak
2010. augusztus 15. 19:21
@xxxddd Jah meg még azt mondta imo hogy menjünk a sírba / magyarán szólva d*g*ljenek meg a magyarok !
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: