Szavazz, hogy Demi Lovato hazánkba jöjjön!
2010. augusztus 18. 21:36
Jajj,gyerekek,már írták,hogy nem kell hozzá twitter,csak a kép alatt rákattintasz erre:I am Human,vársz kicsit,beírod a kódot,amit kiad,és már szavazhatsz is!
)
2010. augusztus 19. 13:32
|
|
Emili97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1684 Csatolások: 1583 Azonosító: 123939 offline
|
lécci szavazzatok Miley-ra is
http://tweeter.faxo.com/Miley_Cyrus_World_Tour
http://tweeter.faxo.com/Miley_Cyrus_World_Tour
2010. augusztus 19. 20:59
Mert most Demi jön! 
Meg lehet Miley,de abban nem mi vezetünk!
Meg lehet Miley,de abban nem mi vezetünk!
2010. augusztus 19. 22:54
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
én nem mennék el,mert Demi csak a 3. kedvencem,tehát nem,a Jonas,meg neeeem,de azért szavaztam volna,ha nem írta volna ki,hogy csináljak egy új twittercímet
2010. augusztus 19. 22:57
Nekem is Demi a 3.kedvencem, de a Jonas Brotherset is szeretem.
2010. augusztus 20. 11:35
|
|
kbrigitta96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.03. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 121716 offline
|
akkor most jönnek hozzánk?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: