A 76 éves francia filmsztár és harcos állatvédő szerint nincs senki, aki meg tudná formálni színészként az ő személyiségét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem készülhet film Brigitte Bardot életéről
2010. augusztus 14. 22:16
|
|
adorebubble |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 763 Csatolások: 3488 Azonosító: 123989 offline
|
jó lenne egy film az életéről, tuti megnézném
2010. augusztus 14. 22:23
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
ez van
2010. augusztus 14. 22:43
Egyébként nem akarok morbid lenni, de a halála után úgyis azt csinálnak, amit akarnak...
2010. augusztus 14. 23:13
Nem vagyok ebben olyan biztos, mert pl. ha végrendeletben így rendelkezik, akkor azt csak bírósági úton lehet megtámadni, gondolom... A szerzői jognál is úgy van, hogy a szerző halála után még 70 évig védi a jog a műveit, tehát ugyanúgy nem másolhatod, terjesztheted stb. Pl. most 2010-ben egy 1930-ban elhunyt szerző műveit már lehet szabadon terjeszteni, másolni.
2010. augusztus 14. 23:34
Én úgy tudom, hogy ha sem ő sem a család nem egyezik bele, attól még csinálhatnak filmet, ami max sz@r lesz, mert nem lesz hivatalos. Könyveket is agyba-főbe írnak sztárokról és a fele sem hivatalos kiadvány. Szerintem annyi erővel, ahogy a magazinok is írhatnak róla engedély nélkül, film is készülhet az életéről, viszont nem lesz hiteles, ha ugye ő maga illetve hozzátartozói nem segítenek a filmkészítőknek abban, hogy ő milyen ember is a magánéletben stb.
2010. augusztus 14. 23:50
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (Nikaaa @ 2010.08.14. 23:20)
egy kicsit beképzeltnek tűnik ez a nő!valahogy nem tudom elképzelni,hogy olyan különleges személyisége lenne,hogy senki sem tudná megformálni...
Ha valaki, akkor ő akár már beképzelt is lehetne, lenne mire, de mindössze csak azt mondta, hogy senkinek sem ugyanolyan a karizmája, így senki sem tudná teljesen hitelesen megformálni. Ez a lány mondjuk talán igen, mert semmilyen kisugárzása sincs, viszont ha nagyon jó színésznő, akkor esetleg meg tudná teremteni a kellő atmoszférát. Mondom ezt úgy, hogy az életben nem hallottam még róla.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: