A 76 éves francia filmsztár és harcos állatvédő szerint nincs senki, aki meg tudná formálni színészként az ő személyiségét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem készülhet film Brigitte Bardot életéről
2010. augusztus 14. 22:16
|
|
adorebubble |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 763 Csatolások: 3488 Azonosító: 123989 offline
|
jó lenne egy film az életéről, tuti megnézném
2010. augusztus 14. 22:23
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
ez van
2010. augusztus 14. 22:43
Egyébként nem akarok morbid lenni, de a halála után úgyis azt csinálnak, amit akarnak...
2010. augusztus 14. 23:13
Nem vagyok ebben olyan biztos, mert pl. ha végrendeletben így rendelkezik, akkor azt csak bírósági úton lehet megtámadni, gondolom... A szerzői jognál is úgy van, hogy a szerző halála után még 70 évig védi a jog a műveit, tehát ugyanúgy nem másolhatod, terjesztheted stb. Pl. most 2010-ben egy 1930-ban elhunyt szerző műveit már lehet szabadon terjeszteni, másolni.
2010. augusztus 14. 23:34
Én úgy tudom, hogy ha sem ő sem a család nem egyezik bele, attól még csinálhatnak filmet, ami max sz@r lesz, mert nem lesz hivatalos. Könyveket is agyba-főbe írnak sztárokról és a fele sem hivatalos kiadvány. Szerintem annyi erővel, ahogy a magazinok is írhatnak róla engedély nélkül, film is készülhet az életéről, viszont nem lesz hiteles, ha ugye ő maga illetve hozzátartozói nem segítenek a filmkészítőknek abban, hogy ő milyen ember is a magánéletben stb.
2010. augusztus 14. 23:50
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Idézet (Nikaaa @ 2010.08.14. 23:20)
egy kicsit beképzeltnek tűnik ez a nő!valahogy nem tudom elképzelni,hogy olyan különleges személyisége lenne,hogy senki sem tudná megformálni...
Ha valaki, akkor ő akár már beképzelt is lehetne, lenne mire, de mindössze csak azt mondta, hogy senkinek sem ugyanolyan a karizmája, így senki sem tudná teljesen hitelesen megformálni. Ez a lány mondjuk talán igen, mert semmilyen kisugárzása sincs, viszont ha nagyon jó színésznő, akkor esetleg meg tudná teremteni a kellő atmoszférát. Mondom ezt úgy, hogy az életben nem hallottam még róla.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: