Franz Beckenbauer nyilvánosan is megfogalmazta álláspontját a világbajnokság óta felmerülő problémában: „Ha Ballack teljesen egészséges és játszik a német csapatban, akkor számomra ő a kapitány”.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kapitánykérdés a német válogatottban
2010. augusztus 14. 22:29
Ballack igazán méltó erre a karszalagra, de szerintem Lahm is ugyanúgy megérdemli. Az igaz, hogy Lahm még fiatal, ezért várhat, a 2012-es Eb-n már úgyis az övé lesz, hiszen Balle akkor lesz 35 már majdnem 36 és nem hiszem, hogy behívják, főleg úgy, hogy a csapat teljesen meg van fiatalítva.
2010. augusztus 14. 22:43
|
|
jacksonrathbone |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 501 Csatolások: 17 Azonosító: 124222 offline
|
Lahm a nyerő!!!
2010. augusztus 15. 10:08
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Számomra is Lahm a befutó, sokkal jobban kedvelem mint Ballack-ot. Mindketten nagyon tehetségesek, de a német csapat most tényleg fiatalokból áll, és ez esetben szerintem sokkal jobban járnának egy fiatalabb kapitánnyal. Tény, hogy egy "idősebb", nagyobb múltú játékosra felnéznének, de talán jobb ha a kapitány közöttük van, és nem felettük.
2010. augusztus 15. 13:09
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
szerintem mindketten megérdemlik a karszalagot.
Ballack az öregebb, így sztem ő kapja.. de mivel öregebb nem sokáig lesz már a válogatottnál, főleg h meg van fiatalítva a csapat, így lehet h Lahm kapja meg. de ezt nem nagyon lehet tudni, mivel Löw kiszámíthatatlan ezen a téren sztem =)
bár én jobban örülnék annak ha Lahm-nál maradna =D
Ballack az öregebb, így sztem ő kapja.. de mivel öregebb nem sokáig lesz már a válogatottnál, főleg h meg van fiatalítva a csapat, így lehet h Lahm kapja meg. de ezt nem nagyon lehet tudni, mivel Löw kiszámíthatatlan ezen a téren sztem =)
bár én jobban örülnék annak ha Lahm-nál maradna =D
2010. augusztus 28. 12:47
Ballacké kellene hogy legyen, megérdemelné, de ha mégsem kapná meg, akk sem Lahmnak, hanem Sweinsteigernek.
2010. augusztus 29. 10:28
szerintem Lahm nagyon jó kapitány , ezt bizonyitotta is a vb -én
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: