A következő macskám neve Henteske lesz, az tuti
Mi a háziállatod neve?
2010. augusztus 18. 20:13
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Jelenleg nincs cicám, de volt már egy Misi és egy Stocki. Meg (be)fogadottak: Mirmurr és Ilona.
2010. augusztus 18. 20:16
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Én azon szoktam nevetni, hogy az ismerőseim előszeretettel eltévesztik a cicák fajtáját. A barátnőm a cicáját Maggie-nek nevezte el, és csak később vette észre, hogy fiú.
Pedig szerintem olyan egyszerű, vagy van tökije, vagy nem.
2010. augusztus 18. 20:18
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Bessie @ 2010.08.18. 20:16)
Én azon szoktam nevetni, hogy az ismerőseim előszeretettel eltévesztik a cicák fajtáját. A barátnőm a cicáját Maggie-nek nevezte el, és csak később vette észre, hogy fiú.
Pedig szerintem olyan egyszerű, vagy van tökije, vagy nem. 
Hát hallod, én meg már a kezdetektől fogva tudtam hogy csajszi, mégis a Stevee nevet adtam neki
Ez a Lionel nagyon jó
2010. augusztus 18. 20:19
|
|
Borbély MirandaWalking Dead is my drug™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 3724 Csatolások: 403 Azonosító: 123509 offline
|
Panda,kölyke -->Micike(akit nem sokára el ajándékozunk),Kormi és még egynek nem adtunk nevet
Foltika,Erik,Gombóc,Borisz,Beni,Mici és pár napra befogadott cica Samu(a szomszédé de kúráljuk,mert a kutyájuk majd nem kinyírta)
Foltika,Erik,Gombóc,Borisz,Beni,Mici és pár napra befogadott cica Samu(a szomszédé de kúráljuk,mert a kutyájuk majd nem kinyírta)
2010. augusztus 18. 20:24
|
|
kiskutyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 864 Azonosító: 111495 offline
|
Hát 2 van
Mia (név a Neveletlen hercegnőből
) a másik Gigi[i] ( DzsiDzsi
) ez saját ötlet,nem tudom honnan jött.(:
( A kisebbik Gigi,és a nagy Mia
)
( A kisebbik Gigi,és a nagy Mia
2010. augusztus 18. 20:24
Whisky és Cherry
( a szüleim találták ki,nem énXD)
( a szüleim találták ki,nem énXD)
2010. augusztus 18. 21:28
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Christo @ 2010.08.18. 20:25)
Józan macskák lehetnek...
(na jó, rossz poén volt
)
Ez jó volt.
2010. augusztus 18. 21:30
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Füsti...
Nagyon szeretem a cicusom
szürke kartauzi
És most ép kint van, asszem a szomszédnál csatangol...
Egyépként mikor még emeletesházban laktunk, akk kiment az ablakpárkányra, és a szomszéd ablaki is nyitva volt, zsóval gondolhatjátok a szomszéd mekkorát gondolt, hogy egy emeletesházban macska került a lakásába! xD
olvas.. xD meg nyalakodik...
Éskiskorában
Annyira édi...
Nagyon szeretem a cicusom
szürke kartauzi
És most ép kint van, asszem a szomszédnál csatangol...
Egyépként mikor még emeletesházban laktunk, akk kiment az ablakpárkányra, és a szomszéd ablaki is nyitva volt, zsóval gondolhatjátok a szomszéd mekkorát gondolt, hogy egy emeletesházban macska került a lakásába! xD
olvas.. xD meg nyalakodik...
Éskiskorában
Annyira édi...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

1 felhasználónak tetszik: