Encsy19 igen nem látszik az arca szóvan nem biztos h Miley
Miley Cyrus ismertelen férfivel enyelgett
2010. augusztus 14. 14:18
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
ha Miley az akkor nagyot csalódtam benne...
mert oké, hogy stílust vált de, hogy megcsalja Liam-ot...
2010. augusztus 14. 14:22
már megint egy ilyen cikk. már unom.
az utolsó képen az nem a rendező?
amúgy meg lehet hogy a fotós azt mondta hogy az nem a forgatáson készült, de egy paparazzi szavának aki több pént akar keresni a képpel ki hinne, én nem az biztos. Mileyt meg csak hagyják már végre békén... most komolyan.
amúgy meg lehet hogy a fotós azt mondta hogy az nem a forgatáson készült, de egy paparazzi szavának aki több pént akar keresni a képpel ki hinne, én nem az biztos. Mileyt meg csak hagyják már végre békén... most komolyan.
2010. augusztus 14. 14:33
@cyncin:már megint egy ilyen cikk. már unom.
Ezzel teljesen egyet értek.
Ezzel teljesen egyet értek.
2010. augusztus 14. 14:39
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Ezen már meg se lepődök :S
2010. augusztus 14. 14:53
|
|
oth0000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 66007 offline
|
Honnan veszitek h együtt van Liam-el?? Lehet h csak vmit akart tőle, de feleslegesen ne ítéljétek el...Nem vagyok egy Miley fan de akkor is, bármi lehet...>_<
2010. augusztus 14. 15:02
|
|
Norczi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 590 Csatolások: 230 Azonosító: 130617 offline
|
jah csak felakart menni a lepcson s kozbe beleesett a fiu olebe XD Persze vedjetek, de aze mar bocs de kicsit szanalmas hogy probaljatok kimagyarazni, es a cikkirot ne izzeejetek, hogy mijen a cikk, mikor kuldtok egy cikket be ti , megjelenik es nem valami ijesmirol szol szoljatok;) am mostmar elkene fogadni Miley nem a regi
2010. augusztus 14. 15:06
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
engem az eddigi dolgai nem értek "sokként"..mégha vmivel nem is értettem egyet..de ez..nem vártam vna tőle :/..tényleg sajnálom a csávóját
2010. augusztus 14. 15:08
|
|
kriszty_14♫Zac Efron♫addict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 442 Azonosító: 130680 offline
|
xd de leeht,hogy nincs semmi köztük,de az is lehet,hogy igen.Minden esetre Miley se hülye,hogy ott enyelegjen..
2010. augusztus 14. 15:12
Idézet
Hát ha csak barátok lennének, akkor a csaj nem mászna szinte rá a pasasra a lábával... szerintem.
Ennél jobban nem is mondhattam volna
2010. augusztus 14. 15:17
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
jézus majd akkor akadjatok ki ha olyan kép lesz ahol smaciznak...-.-"
nem csinált semmi roszat.. mivan nem lehet dumálni neki már egy fiúval sem???
az én barátom nem akadna ki h vkivel beszélek..
és a lábát odarakta.. úristen belenehaljatok:D
ilyet.:'dddddddddd
meg nem ölelheti meg a csávót? istenem.x"D. és ki tudja h liam nem csinál ilyeneket?
ennyi^-^
nem csinált semmi roszat.. mivan nem lehet dumálni neki már egy fiúval sem???
az én barátom nem akadna ki h vkivel beszélek..
és a lábát odarakta.. úristen belenehaljatok:D
ilyet.:'dddddddddd
meg nem ölelheti meg a csávót? istenem.x"D. és ki tudja h liam nem csinál ilyeneket?
ennyi^-^
2010. augusztus 14. 15:35
Ki tugya mit akkar megbosszulni Miley!!! Lehet csinalt valamit Liam!
2010. augusztus 14. 15:36
ah,tiszta jooo:))
de ha azt vesszuk o is ember,jogaban all barmit csianlni:D
en nem akarom vedeni,de sztem nem kovetett el torvenybe utkozo dolgot..
szoval,valjon egezsegere;))
de ha azt vesszuk o is ember,jogaban all barmit csianlni:D
en nem akarom vedeni,de sztem nem kovetett el torvenybe utkozo dolgot..
szoval,valjon egezsegere;))
2010. augusztus 14. 15:44
áhh,már ezek sem csinálnak normális dolgot...xD
2010. augusztus 14. 15:49
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Elvileg Liammel szakított de ha nem akkor is jogában áll ezt csinálni. Sajnos a tinik negyede csinálja ezt, belöle meg egyböl botrányt csinálnak. Am szerintem ez nem nevezhetö enyelgésnek...csak flörtölésnek
de azért nem egy szép dolog a pasijával szemben(ha van)
2010. augusztus 14. 15:51
Idézet (average girl @ 2010.08.14. 13:57)
pfff..szinte érzetem..hogyha valaki innen meglátja ezeket a képeket rögtön csinál egy ilyen hülye cikket XD lol
ő csak az egyik munkatársa a lolban...aki nagyon jó barátja lett és semmi sincs köztük..s liamnak nics oka aggódni...nem csalja meg.. ezeken a képeken semmi olyan nincs...a középső képen mega lépcsőn akar feljutni..ennyi..
ő csak az egyik munkatársa a lolban...aki nagyon jó barátja lett és semmi sincs köztük..s liamnak nics oka aggódni...nem csalja meg.. ezeken a képeken semmi olyan nincs...a középső képen mega lépcsőn akar feljutni..ennyi..
Gondolom a srácba szorult egy kis udvariasság, és felállt volna, ha Miley a lépcsőre akart volna feljutni...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: