Miley Cyrus ismertelen férfivel enyelgett
2010. augusztus 14. 13:45
Nem ugy ertem csak mostanaba mas starokkal nem csinajak ezt a nagy zurt na Selena egy rendes es kedves lany ez csak pelda volt nem akartam meg bantani semmi Seli rajongot!!!
2010. augusztus 14. 13:47
én mileyval vagyok...mi van ha liam unalmas?...nem kényszeríthetjük szegény miley-t h unatkozzon...
2010. augusztus 14. 13:48
haha...hát már megszoktam hogy mindenkit összehoznak valakivel.....
2010. augusztus 14. 13:54
Hát ez nem éppen az utcára való dolog. Ha ezt csinálja inkább vonulna vissza a hálószobájába.
2010. augusztus 14. 13:57
pfff....szinte érzetem..hogyha valaki innen meglátja ezeket a képeket rögtön csinál egy ilyen hülye cikket XD lol
ő csak az egyik munkatársa a lolban...aki nagyon jó barátja lett és semmi sincs köztük....s liamnak nics oka aggódni...nem csalja meg.. ezeken a képeken semmi olyan nincs...a középső képen mega lépcsőn akar feljutni..ennyi..
ő csak az egyik munkatársa a lolban...aki nagyon jó barátja lett és semmi sincs köztük....s liamnak nics oka aggódni...nem csalja meg.. ezeken a képeken semmi olyan nincs...a középső képen mega lépcsőn akar feljutni..ennyi..
2010. augusztus 14. 14:00
|
|
petruss.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.17. Hozzászólás: 241 Csatolások: 183 Azonosító: 98923 offline
|
A képek tényleg eléggé félreérthetőek, de azt megjegyezném, hogy az 'imseretlen férfi' Adam Sevani, aki Step Up-ban is szerepelt és már régóta jóban van Miley-val. És elvileg az utolsó képen a rendező van.
Habár nekem aztán mindegy mit csinál miley és kivel csinálja, csak gondoltam nem árt pontosítani a dolgokon
Habár nekem aztán mindegy mit csinál miley és kivel csinálja, csak gondoltam nem árt pontosítani a dolgokon
2010. augusztus 14. 14:00
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
Az ő élete nem?
2010. augusztus 14. 14:01
|
|
BeWhisper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 698 Csatolások: 0 Azonosító: 126435 offline
|
ez már unalmas komolyan mondom :S kit érdekel h miley (avarage girl szerint is) fel akar jutni a lépcsőn..és egy jó barátjával elvan? esküszöm már nagyon unom az ilyen cikkeket
2010. augusztus 14. 14:05
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
OMG!! azért ennyire "talán" nem kellene megváltoznia!!! :S
2010. augusztus 14. 14:07
Idézet (BeWhisper @ 2010.08.14. 14:01)
ez már unalmas komolyan mondom :S kit érdekel h miley (avarage girl szerint is) fel akar jutni a lépcsőn..és egy jó barátjával elvan? esküszöm már nagyon unom az ilyen cikkeket
hát am én is...
már csak azon csodálkozom h attól nem csinálnak cikket h miley megfogta az ajzókilincset XDXDXD
sztem ez már sok h minden apró lépéséről cikk születik..
2010. augusztus 14. 14:11
Hát... Mitől olyan biztos, hogy az Miley? Nem is látszik a csaj arca.
2010. augusztus 14. 14:16
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
fújjj..... :@ inkább nem mondok semmit....
2010. augusztus 14. 14:17
Idézet (Encsy19 @ 2010.08.14. 14:11)
Hát... Mitől olyan biztos, hogy az Miley? Nem is látszik a csaj arca. 
az miley... a haja is ugyanolyan.. az öltözködési stilusa is
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: