Pár napja előkerült néhány fotó, melyeken Miley Cyrus egy idegen férfivel ölelkezik a lakókocsik között. A fotós megosztotta velünk: „Ez nem egy jelenet a filmből, a képek a forgatási szünetben készültek”.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus ismertelen férfivel enyelgett
2010. augusztus 14. 12:33
|
|
RiaRia14Wica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 118 Azonosító: 132049 offline
|
lehet. hogy csak barátok a sráccal. de ha mégsem. akkor meg Miley eszéhez kell mérni. nem tudom. h lehet vki ilyen eszetlen. ha van pasid. és úgy érzed már nem szereted. hanem egy másik srác tetszik. akkor szakíts vele. mi olyan nehéz ezen?
2010. augusztus 14. 12:38
Hát ha csak barátok lennének, akkor a csaj nem mászna szinte rá a pasasra a lábával... szerintem.
2010. augusztus 14. 12:40
|
|
adamfanityúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 127811 offline
|
jesszusom.....-.-
2010. augusztus 14. 12:43
Miley elég belőled ! Elég ! Nézz magadba ! Tönkreteszel, kapcsolatokat ! Botrányokat, botrányokra halmozol ! Régen kedveltelek, de mostmár !
2010. augusztus 14. 12:43
|
|
lindykevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 130531 offline
|
hát nem semmi Miley..XD am ha azt nézzük,hogy egy kapcsolat szétmenjen kettő ember kell szóval nem hiszem ,hogy Miley dumálta annyira rá Liam-t,hogy dobja a csaját...
2010. augusztus 14. 12:44
Idézet (Candies @ 2010.08.14. 12:42)
Én nem lepődtem meg
én is igy vagyok ezzel
ez a csaj...
2010. augusztus 14. 12:46
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
hát én sem lepődtem meg...
2010. augusztus 14. 12:48
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
hát valahogy én sem tudok meglepődni..
megmondom szép:boldog párkapcsolatban él már kb. 1 éve,és ő meg ezzel enyeleg...liam pedig annyira nem rossz pasi,hülye ha ilyeket csinál
megmondom szép:boldog párkapcsolatban él már kb. 1 éve,és ő meg ezzel enyeleg...liam pedig annyira nem rossz pasi,hülye ha ilyeket csinál
2010. augusztus 14. 12:51
Ez durva..Nem nagyon ismerem azt Miley csajt, de ha van pasija akkor ezt nem kellene..
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: