A sajtó már régóta találgatja mi lehet Cheryl Cole és Derek Hough között valójában. Most nagyon úgy tűnik, kiderül az igazság kettőjük kapcsolatáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cheryl és Derek együtt?
2010. augusztus 13. 21:17
|
|
matusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 130152 offline
|
én örülnék, ha igaz lenne... szépek együtt. a Parachute klipjében is csodásak. *__*
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2010. augusztus 13. 21:21
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
remélem igaz, mert össze illenek
2010. augusztus 13. 21:44
Tök jóóó
De ezek szerint Will.I.Am hoppon maradt
De ezek szerint Will.I.Am hoppon maradt
2010. augusztus 13. 21:53
Na végre boldog, örülök neki. Derek egyértelműen jó választás, nem úgy mint Ashley.
Emellett Derek nagyon jóképű.
2010. augusztus 13. 22:00
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
de jó
Derek nagyon helyes.
2010. augusztus 13. 22:15
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
remélem nem csak egy futó kapcsolat lesz, és boldogok lesznek!
2010. augusztus 14. 00:43
Cherly-ről múltkor írták,hogy William(B.E.P.) szerelmes bele.... most meg ez .. kezdem unni már ezeket a pletykákat meg,hogy állítólag de nem tudni de lehet .... -.-"
2010. augusztus 14. 07:54
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Csontos Nóra: hát talán nem kéne hinni minden pletykának.
Olvastam én is, William csupán kijelentette, hogy az énekesnő a legvonzóbb nő a világon és nem habozna átutazni érte a fél világot. Erre Cheryl nem válaszolt semmilyen módon...
Itt szó se volt kapcsolatról, nem tudom honnan vettétek.
Ennyi erővel a Justin Bieber hírt is elhitted? Már nem tudom mire gondolsz pontosan. Amúgy érdekesség, hogy az egyik X Factor döntős, Olly Murs is érdeklődik Chezza után. Na de hát csak egy lehet az, akivel randizgat meg hányan állnak még a sorba! Derekkel már jó barátok egy ideje és én már eddig is sejtettem, hogy ez már több. Ahogy Derek a kórházban is folyton vele volt, meg már két hete együtt járkálnak Los Angelesben... Csak azt nem tudni biztosan, hogy mióta jöttek össze. Van ahol azt írják, hogy azután miután Cheryl eldöntötte, hogy válni fog, van ahol mást. Mindenesetre, ha már az X Factor koreográfusa és Derek keresztapja is megerősítette a hírt, remélem hogy igaz.
Olvastam én is, William csupán kijelentette, hogy az énekesnő a legvonzóbb nő a világon és nem habozna átutazni érte a fél világot. Erre Cheryl nem válaszolt semmilyen módon...
2010. augusztus 14. 07:59
Derek azt valotta magáról, hogy a saját neméhez vonzódik ! Ez biztos nagy kacsa !
2010. augusztus 14. 08:09
|
|
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline
|
Idézet (TheSheryke2008 @ 2010.08.14. 07:59)
Derek azt valotta magáról, hogy a saját neméhez vonzódik ! Ez biztos nagy kacsa !
Ezt nem tudom honnan szedted, mert én személy szerint nem találkoztam vele egy megbízható oldalon nem. Gondolom te is valami pletykát olvastál el és rögtön hittél is a hitelességében. Talán máskor jobban meg kéne nézni, milyen oldalon jársz vagy újságban...
"It would have been perfect," Hough said. "With all the rumors going around, I thought it would be really funny because it's just not true. But I was like, you know what? If that's what you want to see." <- tessék, ezt nyilatozta, s ott van benne a cáfolat, hogy nem meleg!
2010. augusztus 14. 08:47
@Adrianna Azt hiszem a Storyonlineon olvastam !
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.