Pokémont reklámoznak a 18 éves sztárok
2010. augusztus 13. 17:00
|
|
bridgitmendler97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 125768 offline
|
Bármit is csinálnak az én szemembe akkor is cukik főleg Cole (Ł)(Ł)
És nem öregek hozzá szerintem jó hogy gyerekesek és nem mindjárt 30-nak hiszik magukat
És nem öregek hozzá szerintem jó hogy gyerekesek és nem mindjárt 30-nak hiszik magukat
2010. augusztus 13. 18:20
Ez a két gyerek hasonlít is egy-két pokémonra...
2010. augusztus 13. 18:26
|
|
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline
|
télleg nem néznek ki 18-nak, de szerintem nem ciki. most mindenki azzal tölti az idejét meg a magánéletét amivel akarja. szal emiatt nem kéne őket lenézni...am télleg helyesek.xD
2010. augusztus 13. 19:11
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
szerintem sem néznek ki 18-nak, de visszatérve a cikkhez: ők mit nem? reklámoznak mármint
elég scak meglesni a hercegnő és a béka DVD ectráit: "Dylan és Cole: a Blue-Ray a király!"... hát nekik van pénzük, megtehetik ezt is meg azt is. jó nekik
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: