én meg őket szeretem
Pokémont reklámoznak a 18 éves sztárok
2010. augusztus 13. 15:42
|
|
domika12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 126219 offline
|
szerintem nem baj az ha a Pokémont reklámozzák. ha ők nem szeretnénk még kinőni egy kis ideig a gyerekkorból akkor Pokémonozhtnak nyugodtan. és nincs vele baj, hogy őket még ez leköti. Dylant én is jobban kedvelem, mint Colet. és erre a Pokémonra meg csak azt tudom mondani, hogy akik szerint nem nekik való vagy már kinőttek belőle az tartsa meg magának a véleményét. akinek baja van vele az inkább ne is írjon hozzá semmit. 

I LOVE DYLAN!!!(L)=L)(L)(L)
|
|
BeZo76új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.16. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 131345 offline
|
Az lesz a kedvenc reklámom
...olyan cukik!!!
...na és,én is már " nagylány" vagyok ,és mégis szeretem a Disney rajzfilmeket meg ilyeneket
... Dylan 4 ever! (de azért Cole is cuki... )
|
|
Bieberfan07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.12. Hozzászólás: 28 Csatolások: 1 Azonosító: 133117 offline
|
xD
2010. augusztus 13. 15:49
Jaajj! Nagyon de nagyon cukiiikkk:))))))))))))))))))))))))))
Főleg Cole:))))
Főleg Cole:))))
2010. augusztus 13. 16:46
|
|
furatisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 127873 offline
|
ez kérdés? nem, egyáltalán nem öregek, még a mai világban is vannak akik huszon-negyven körül vannak mégis olyan műsort néznek, amiket általában egy 10 éves néz. szóval nem öregek, és jó lett a vidi...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: