Dylan és Cole Sprouse hiába töltöttek be a 18. életévüket, a fiúk egy Pokémon-játékot népszerűsítenek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Pokémont reklámoznak a 18 éves sztárok
2010. augusztus 13. 15:07
Mindenki annyi amennyinek érzi magát! xD Habár egy kicsit már tényleg túllépték azt a kort, de hát most ez így tök jó, szerintem4
2010. augusztus 13. 15:10
én nem mondanám őket öregnek ehhez. lehet h hivatalosan már felnőttek de az még nem jelenti azt h már nem játszhatnak pokmont
2010. augusztus 13. 15:12
@Becca:én nem mondanám őket öregnek ehhez. lehet h hivatalosan már felnőttek de az még nem jelenti azt h már nem játszhatnak pokmont 
Hát ebben teljesen egyet értek.
Hát ebben teljesen egyet értek.
2010. augusztus 13. 15:17
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
szerintem egyáltalán nem öregek hozzá, sőt én mást nem is tudtam volna elképzelni a reklámásáshoz, mint őket
Attól, hogy 18 évesek nem jelenti azt, hogy komolynak és felnőtteknek kell lenniük. Szerintem a 18év az még lehet gyerek...
2010. augusztus 13. 15:23
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
Kellően csinos összegért én is reklámoznám a pokémont és mondanék ilyen okos mondatokat, pedig olyan rég elmúltam már 18, hogy fogalmam sincs, kik lehetnek ezek.
2010. augusztus 13. 15:24
Én is szeretem őket,de idősek már a "Pokémon" játékhoz...
(de nagyon aranyosak)_:$
2010. augusztus 13. 15:33
Az ember nem attól lesz felnőtt, hogy betöltött egy bizonyos életkort. Ők még leragadtak a Pokémonoknál, de ezzel semmi baj sincs
egyébként sem tudták kellően élvezni a gyerekkort, hisz már kicsi koruktól a tévében szerepelnek, azt hiszem elnézhetjük nekik, ha még szeretnének egy picit gyerekek maradni! 
Egyébként én Dylant kicsit jobban kedvelem, de Cole nagyon aranyos a Jóbarátokban
Egyébként én Dylant kicsit jobban kedvelem, de Cole nagyon aranyos a Jóbarátokban
2010. augusztus 13. 15:38
idősek..de ha szeretik
..szerintem tiszta aranyosak xDD idősek ..és még játszanak ilyenekkel 
2010. augusztus 13. 15:39
|
|
Dommeee_Chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 421 Csatolások: 72 Azonosító: 124083 offline
|
Dejóóóó
Cole(L)(L)(L)(L)
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: