Hazugság volt a magyar fiú története
2010. augusztus 13. 16:37
http://atonemovie.blogspot.com/2010/08/soha-tobbet-nem-nezek-tv2-t.html
egy vélemény, amit be fogok tartani én is. Eddig is, ezután is.
egy vélemény, amit be fogok tartani én is. Eddig is, ezután is.
2010. augusztus 13. 16:57
|
|
eszti222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.26. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 113237 offline
|
Igy elgondolkotdva sztem megrendezett volt az egész..az aktívban a müsorvezető kijelentése h:"állítólag" megh "mesébe illü story" mindent elárul..arra viszont gondoltak h ezzel totál lejáratják az országot? az a videó amit "álitolag" a fiu készitett kiderült h egy orosz srác csinált akit most szátb*sz az ideg..lehet legszivesebben a 15 éves fiura uszítaná az egész orosz hadsereget szép volt Lászlú és a TV2 stábjának is nagy köszönet jár h leadták ezt a mocskot..
2010. augusztus 13. 17:07
Idézet (eszti222 @ 2010.08.13. 15:42)
Am ha lenne elég esze a magyar médiának akk elöször utána járna h télleg ö rendezte nem azonnal kimegy hozzá és tessék csináljunk egy riportot,és 15 éves fiu? Ez olyan mitnha én 14 évesen föltaláltam volna a telefont sztem Lady Gagának az lett volna az uccso tette az életében h egy 15 éves magyar fiutol segitséget kérjen a klipjéhez..biztos több száz producer szeretné rendezni Gaga klipjét na nehogy már egy 15 éves gyerek..és persze 5 éve Counter Strike világbajnok ez egyenlö a lehetetlennel sztem akk azt se tudta h miaz,mi magyarok meg szépen bedöltünk neki tisztelet a kivételnek..egy csomoan dolgoznak a magyar médiában senkinek nem volt annyi esze a riport elött h hoppáka nézzük csak meg Gaga official site-jét [mer ott ott van kik közremüködtek a klipjében]Ez hasonlít a megrendezettséghez,nah csináljunk sztárt egy 15 éves fiubol aztán 3 nap mulva járassuk le egész Magyraországot h mekkorát kamuzott az a gyerek
csak hogy ez a média nem magyar. Köze nincs hozzá. Ez egy utolsó cionbérenc vagy cionhatalmi szemét, mint a legtöbb kereskedelmi, szinúgy mint a világmédia 80%-a.
De ti csak nézzétek nyugodtan, agyat mosni kiválóan tud,meg démonizálni, abban No.1 a bolsevik eszme.
2010. augusztus 13. 17:30
Idézet (Marvin @ 2010.08.13. 15:01)
…a liberál-média nem is azt állította, hogy az a gyerek rendezte vagy fényképezte, de tény, hogy a szélsőbalos TV2 hagyományihoz híven már a műsorban konklúzióként ezt sugalta/szugerálta/vizionálta
tehát ebben a történetben (a gyereken túl) a tévékettősök akik igazán kretének
…akik az ilyen tipusú média-cukolásokat előállítják, majd tálalják azok nem is vallják magukat magyarnak, sőt: iritálja őket még maga a szó is
látszólag magyarok, mert magyarul beszélnek, meg az igazolványukban is az szerepel, hogy magyar, de érzelmileg nem azok, egyik sem. Talán a legközismertebb ilyen tipusú média-ájdoljuk V. Trutyi (vagy hogyis hívják azt a baranyai suttyót) de nemzetgyalázásban az idei Kossuth-díjasuk, Lovasi Bandika is kimagaslóan szokott teljesíteni

…akik az ilyen tipusú média-cukolásokat előállítják, majd tálalják azok nem is vallják magukat magyarnak, sőt: iritálja őket még maga a szó is
Akkor egy másik példa okáért; az alföldi robi-féle libsi álkultúra két eminens tagja a presser gábor és fridi sanyi (úgymond a "fitymanélküli kettős nemzeti identitású") duó alkotta megasztár zsűri csinált bohócot élő adásban a 91 éves Madách-díjas dudásból, leminősítve médiabohóccá, és üzenve az erre vevő sok tompaagyú tömegnek, hogy "nézzétek a vén bolondot, hát ez itt dudálni meg magyarkodni akar".
2010. augusztus 13. 17:30
Idézet (nozso13 @ 2010.08.13. 12:57)
( a rendező/fotós neve Steven Klein )
Lúúúúzer.
Lúúúúzer.
Én ezért is csodálkoztam, hogy mit keres ebben magyar?
2010. augusztus 13. 18:24
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
szánalmas! -.-"
2010. augusztus 13. 18:46
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
"az alábbiakban olvasható egy szakmában jártas személy véleményét a hírről:"
EZ NEM AZ ÉN MŰVEM, még mielőtt bárki lecseszne!
EZ NEM AZ ÉN MŰVEM, még mielőtt bárki lecseszne!
2010. augusztus 13. 18:53
|
|
Strawberry03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 358 Csatolások: 4 Azonosító: 132191 offline
|
Nem azért, de az Aktívosok elég nagy hülyék, hogy ilyet elhittek!! Ha odamegyek és azt mondom, hogy Én találtam fel a spanyol viaszt akkor arról is csinálnának hírt??? Anyáááám!!
2010. augusztus 13. 18:55
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Idézet (sewenteen @ 2010.08.13. 15:27)
Amikor kezdődik az Alejandro klip akkor az az első, h kiírhák, h GAGA ALEJANDRO KLEIN és nem azt, h GAGA ALEJANDRO LACIKA.
És a legdurvább az volt amikor azt nyilatkozta, h Hollywood-ból felkereste egy filmrendező (a 15 éves Lacikát) tanácsot kérni tőle, de neki nem tetszett a munka! ez az amit senki nem utasítana vissza!
kivéve Lacit mert "sajnos neki nem tetszik a témakör"
Mellesleg a cikk írója előtt le a kalappal...nagyon tetszik a stílus amiben írtad! abszolút felnyitja az emberek szemét grat!
És a legdurvább az volt amikor azt nyilatkozta, h Hollywood-ból felkereste egy filmrendező (a 15 éves Lacikát) tanácsot kérni tőle, de neki nem tetszett a munka! ez az amit senki nem utasítana vissza!
Mellesleg a cikk írója előtt le a kalappal...nagyon tetszik a stílus amiben írtad! abszolút felnyitja az emberek szemét grat!
Köszönöm az elismerést!
2010. augusztus 13. 18:55
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
enyit a magyarokról -.-"
2010. augusztus 13. 18:56
|
|
Aliasannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.28. Hozzászólás: 75 Csatolások: 1 Azonosító: 78198 offline
|
Most, hogy belinkeltétek megnéztem, egyébiránt én a másik kultúrgyökérzet, a Blikk címlapján láttam nagy betűkkel kiírva, hogy "magyar fiú rendezte Gagát"... hogy is fogalmazzak szépen, hát annyira nem hittem el.
"Nem is vettem észre, a szüleim kérdezgettek dolgokat, és nem tudtam a választ." ---> hogy a viharban nem veszi észre valaki, hogy nem emlékszik valamire???
Ez az első kérdés, ami felmerült bennem.
A második: hogy tudja valaki online gyilkolászás közben elsajátítani a 3D grafika "alapjait"?
Abszolút nonszensz az egész mese, a vevomenedzsertől, a hollywoodi munkáig minden... gratulálok Lacikának, és remélem, hogy Lady Gaga erre a "munkájára" is felfigyel, és az ügyvédei segítségével küld neki egy vaskos borítékot, amelyben azon dokumentumok foglalnak helyet, amikkel hitelrontásért és plágiumért feljelenti!
"Nem is vettem észre, a szüleim kérdezgettek dolgokat, és nem tudtam a választ." ---> hogy a viharban nem veszi észre valaki, hogy nem emlékszik valamire???
A második: hogy tudja valaki online gyilkolászás közben elsajátítani a 3D grafika "alapjait"?
Abszolút nonszensz az egész mese, a vevomenedzsertől, a hollywoodi munkáig minden... gratulálok Lacikának, és remélem, hogy Lady Gaga erre a "munkájára" is felfigyel, és az ügyvédei segítségével küld neki egy vaskos borítékot, amelyben azon dokumentumok foglalnak helyet, amikkel hitelrontásért és plágiumért feljelenti!
2010. augusztus 13. 18:58
|
|
Strawberry03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 358 Csatolások: 4 Azonosító: 132191 offline
|
Idézet (Aliasanna @ 2010.08.13. 18:56)
Most, hogy belinkeltétek megnéztem, egyébiránt én a másik kultúrgyökérzet, a Blikk címlapján láttam nagy betűkkel kiírva, hogy "magyar fiú rendezte Gagát"... hogy is fogalmazzak szépen, hát annyira nem hittem el.
Ez nagyon jó volt
2010. augusztus 13. 19:02
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
aszonygya szinte mesébe illik mert nagyon valószínű, hogy mese
2010. augusztus 13. 19:10
|
|
MIKL-Aúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 94159 offline
|
Bakk most hallottam erről először de most komolyan kis az aki ezt elsőre besz***ta?? Méghogy 15, amnéziás de azért grafikai zseni ugyanáááá XD Én égek helyette hogy magyar azt ilyeneket csinál:S
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: