Elrontották Rihanna új tetoválását
2010. augusztus 13. 13:18
Franciául nem tudok ugyan, de a spanyolban állhat a melléknév a főnév előtt is és után is. Nem mindegyik (erre vannak szabályok), de többnyire igen. Így pl. a "flor rebelde" lenne a megszokott, de nem hibás a "rebelde flor" sem, csak költőies. Hogy franciában is így van-e, azt nem tudom.
2010. augusztus 13. 13:23
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.08.13. 13:18)
Franciául nem tudok ugyan, de a spanyolban állhat a melléknév a főnév előtt is és után is. Nem mindegyik (erre vannak szabályok), de többnyire igen. Így pl. a "flor rebelde" lenne a megszokott, de nem hibás a "rebelde flor" sem, csak költőies. Hogy franciában is így van-e, azt nem tudom.
A francia nyelvtanban ez hibának számít és nem értelmes.
Egyébként Rihanna egyre rosszabbul néz ki már nem azért...
2010. augusztus 13. 13:26
Hát szerintem ez szánalmas, hogy televarratja a testét...
2010. augusztus 13. 13:34
Idézet (Christo @ 2010.08.13. 13:23)
A francia nyelvtanban ez hibának számít és nem értelmes.
Köszi, akkor tanultam valami újat. Bár azt én is tudtam, hogy a franciában a szórend sokkal kötöttebb, mint a többi latin nyelvben (a germán hatás miatt).
2010. augusztus 13. 13:45
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
háááát így járt
2010. augusztus 13. 14:09
miért nem nézte meg, hogy jó-e, amit felvarrat magára? ha már valaki csináltat tetkót, előtte gondolja át sztem hogy milyet akar, és hogy jó-e...
2010. augusztus 13. 14:13
|
|
babett.jozsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 69887 offline
|
hát ez nagyon ciki. de előtte megnézhette volna
2010. augusztus 13. 14:23
Idézet (Blaruss @ 2010.08.13. 14:09)
miért nem nézte meg, hogy jó-e, amit felvarrat magára? ha már valaki csináltat tetkót, előtte gondolja át sztem hogy milyet akar, és hogy jó-e...
Mert ez az amerikai hozzáállás... Szarnak bele magasról, hogy valami jó-e vagy sem, kitalálnak valamit és az úgy lesz.
2010. augusztus 13. 14:27
|
|
SelGvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 158 Csatolások: 2 Azonosító: 126324 offline
|
sztem ez a tetoválás marhaság. milesz, ha 70-80 évesen még mindig tetoválásod lesz. kicsit hülyén néz ki, nem? Főleg nőn. Vagy ha el akarja tüntetni, akkor azzal csak kárt okoz a bőrének. (a tetkóval is, nem csak annak eltüntetésével, de mind1)
2010. augusztus 13. 14:41
Hát most így járt, nem Rihanna lenne az első híresség, akinek elcseszték a tetoválását...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: