Justin Biebert üveggel akarták megdobni!
2010. augusztus 12. 17:16
|
|
conciszandivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 153 Csatolások: 4 Azonosító: 129100 offline
|
el mexicano igazad van!
2010. augusztus 12. 17:19
EZ SZERENCSE?
xD jóh, enm gondoltam komolyan...
2010. augusztus 12. 17:20
most nem tudom hogy minek örültök!ti örülnétek,ha titeket dobtak volna meg?szerintem nem!
2010. augusztus 12. 17:21
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Hát igen, senki sem örülne ha fejbe találnák egy vízzel teli üveggel.
Az antik mostmár igazán befoghatnák,mert vannak határok...
Az antik mostmár igazán befoghatnák,mert vannak határok...
2010. augusztus 12. 17:23
amugy az nem üveg volt
hanem valami rongy ..vagy nem ?.. én ugyláttam, hogy valami rongy az..de amugy szerintem nem egy rosszakarója volt, hanem valamit üzenni akart ezzel xD, vagy ha mégis üvegvolt, akkor télleg a rosszakarója x)..mindegy legalább semmi baja nincs 
2010. augusztus 12. 17:23
|
|
alyssafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 115 Csatolások: 95 Azonosító: 122572 offline
|
szerencseee? káár..
de h mondta h áuuu
de h mondta h áuuu
1 felhasználónak tetszik:
Pancsikakaoh
2010. augusztus 12. 17:29
|
|
Viktoriiaaobsessed with FOB and P!ATD ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.22. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 1946 Azonosító: 88094 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2010.08.12. 17:14)
Mexicano
Nem is tudtam, hogy van ügy
Szerintem ne azért kerüljön ki valami (szándékosan valami, mert ez nem hír) mert 8x vagy kismilliószor beküldik, hanem azért, mert hírértéke van. Ez a "valami" simán elférne egy topikban - akár egy topikban a napi 5 másikkal és nem a főoldalon víritana.
Az általad oly sokszor emlegetett minőséget és szinvonalat hiányolom - nem csak ebből a hírből - a te cikkeid jók és érdekesek is - mégha nem is nekem szólnak.
Nagyon jól tudom milyenek a beérkezett cikkek, jómagam is javítottam már őket - 100-ból 1 amihez nem kell hozzányúlni, de kozmetika után sem lesz több tartalma csak a külalak javul.
Ezek csak az én észrevételeim, nem először írom le.
Nem kell elkezdeni vitázni sem rajta, lehet hogy igazam van lehet hogy nem - én így látom.
Kedves fórumozók:
Próbálom a ifjabb generáció szemével is nézni a fórumot, híreket, cikkeket.
Valamiért nincs igazi fórumozás, nincsenek vélemények - oldalakon át olvasható szinte minden hír topikjában, hogy "jujdecuki", "de édi" "szegényke" a másik oldalról meg az "úgy kell neki" "hahaha" "kit érdekel ez a mitugrálsz" "már megint Justin" - attól mert 10 vagy 12 éves valaki, ennél lehetne bővebb véleménye vagy mondandója is - de egy ilyen hírre mit lehet reagálni? Amilyen a hír szinvonala, olyan a hozzászólásoké is. Javaslom a tetszik - nem tetszik gombok mellé beépíteni a "deédi" "de cuki" "már megint justin" gombokat is - és akkor rövidre zártuk a dolgot.
Próbáljatok Ti magatok másokról is cikkeket írni, mindenkinek van legalább 2-3 kedvence, lehet róluk is bátran írni - főleg azoknak mondom ezt akik unják, hogy ugyanarról a 3-4 emberről van szó a cikkek 80%-ban. Írjátok meg - vannak akik segítenek a cikkekel.
ToTo

Nem is tudtam, hogy van ügy
Szerintem ne azért kerüljön ki valami (szándékosan valami, mert ez nem hír) mert 8x vagy kismilliószor beküldik, hanem azért, mert hírértéke van. Ez a "valami" simán elférne egy topikban - akár egy topikban a napi 5 másikkal és nem a főoldalon víritana.
Az általad oly sokszor emlegetett minőséget és szinvonalat hiányolom - nem csak ebből a hírből - a te cikkeid jók és érdekesek is - mégha nem is nekem szólnak.
Nagyon jól tudom milyenek a beérkezett cikkek, jómagam is javítottam már őket - 100-ból 1 amihez nem kell hozzányúlni, de kozmetika után sem lesz több tartalma csak a külalak javul.
Ezek csak az én észrevételeim, nem először írom le.
Nem kell elkezdeni vitázni sem rajta, lehet hogy igazam van lehet hogy nem - én így látom.
Kedves fórumozók:
Próbálom a ifjabb generáció szemével is nézni a fórumot, híreket, cikkeket.
Valamiért nincs igazi fórumozás, nincsenek vélemények - oldalakon át olvasható szinte minden hír topikjában, hogy "jujdecuki", "de édi" "szegényke" a másik oldalról meg az "úgy kell neki" "hahaha" "kit érdekel ez a mitugrálsz" "már megint Justin" - attól mert 10 vagy 12 éves valaki, ennél lehetne bővebb véleménye vagy mondandója is - de egy ilyen hírre mit lehet reagálni? Amilyen a hír szinvonala, olyan a hozzászólásoké is. Javaslom a tetszik - nem tetszik gombok mellé beépíteni a "deédi" "de cuki" "már megint justin" gombokat is - és akkor rövidre zártuk a dolgot.
Próbáljatok Ti magatok másokról is cikkeket írni, mindenkinek van legalább 2-3 kedvence, lehet róluk is bátran írni - főleg azoknak mondom ezt akik unják, hogy ugyanarról a 3-4 emberről van szó a cikkek 80%-ban. Írjátok meg - vannak akik segítenek a cikkekel.
ToTo
Teljes mértékben igazad van!
2010. augusztus 12. 17:31
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Az mintha valami papír köteg lett vna v nem is tudom!! de én annak láttam!!!
2010. augusztus 12. 17:32
Nettyyy szerintem az egy WC papír volt
Egyébként az ilyen kérdésekre a válaszom hogy:"miért ment el a koncertjére,ha nem szereti?" szóval lehet,hogy azért ment oda,hogy fejbe dobhassa.XD
2010. augusztus 12. 17:36
Az biztos,hogy szerecséje volt...
Ha ez lenne az 1. cikk ma róla akkor még sajnálnám is
1 felhasználónak tetszik:
Pancsikakaoh
2010. augusztus 12. 17:37
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Már régebben láttam a videót, de úgy gondoltam inkább nem írok cikket róla, így is elég sok Justin van... -.- Jaj, és a többi kommentet olvasva... >.< Hát inkább nem mondok semmit. x)
2010. augusztus 12. 17:44
|
|
Justina1994új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 34 Csatolások: 5 Azonosító: 132757 offline
|
mendy94 igazad van !!
És ha őket dobták volna fejbe akor is ezt mondták volna? nah mind 1 én nagyon sajnálom szegénykét!!De jó hogy nem lett semi baja!!
És ha őket dobták volna fejbe akor is ezt mondták volna? nah mind 1 én nagyon sajnálom szegénykét!!De jó hogy nem lett semi baja!!
2010. augusztus 12. 17:46
|
|
Justina1994új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 34 Csatolások: 5 Azonosító: 132757 offline
|
Mendy94 igaz nem azért írtad a ciket hogy justinon gúnyolódjanak!!ak miért teszik még is azt hogy gúnyolódnak??
:@
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.