Justin Biebert üveggel akarták megdobni!
2010. augusztus 12. 16:52
|
|
csianon29Ŕ๏cкєя Č!cυ$ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 587 Csatolások: 50 Azonosító: 131824 offline
|
Büszke vagyok arra aki megdobta.
1 felhasználónak tetszik:
Pancsikakaoh
2010. augusztus 12. 16:55
Idézet (Billy Costigan @ 2010.08.12. 16:51)
A minőség tág fogalom. Lehet a külalakra és tartalomra mérni, elhiszem milyen a külalak ... de a hír minősége az fontos ... határt kell szabi.
Mitől lenne az a hír minőségi /amit te vagy bárki külalakra minőségire csinált/, de tartalom nincs mögötte ... a hírnek legyen értéke, ne feltevés vagy xy ezt és azt tette/vagy nem is tette de majdnem.
Igen tudom milyen korosztály a többség ... de van olyan réteg akinek van már némi érzéke és igénye a minőségre.
Miért kell sok normális tagnak /magamat nem tartom annak/ a szeméthegyen átküzdenie magát az értékért?
Mitől lenne az a hír minőségi /amit te vagy bárki külalakra minőségire csinált/, de tartalom nincs mögötte ... a hírnek legyen értéke, ne feltevés vagy xy ezt és azt tette/vagy nem is tette de majdnem.
Igen tudom milyen korosztály a többség ... de van olyan réteg akinek van már némi érzéke és igénye a minőségre.
Miért kell sok normális tagnak /magamat nem tartom annak/ a szeméthegyen átküzdenie magát az értékért?
Privátban válaszolok, ne itt offoljunk.
2010. augusztus 12. 16:56
Idézet (El Mexicano @ 2010.08.12. 16:55)
Privátban válaszolok, ne itt offoljunk.
Itt offolni, kösz privát nem kell.
2010. augusztus 12. 17:04
Jaj ne! Egy műanyag flakon!
:O Semmi baja nem lett volna tőle, és jaj mekkora ügyesség kell ahhoz hogy reflexből a kezét az üveg elé tegye
Ez egy csoda. Avassuk szentté a helyet, vagy nem tudom. Szerintem a példaképem lesz az, aki megdobta
Pancsikakaoh
2010. augusztus 12. 17:08
|
|
RiaRia14Wica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 118 Azonosító: 132049 offline
|
Justin "baby"-nek puha a bubusa, és átrepült volna rajta az üveg. istenem hogy lehet vki ennyire szánalmas."az arcomatne! az arcomat ne!!!" jahj. hogy oda ne rohanjak xD am meg bocsi. ha vkit megbántok ezzel.
Pancsikakaoh
2010. augusztus 12. 17:10
|
|
kbrigitta96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.03. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 121716 offline
|
hormonokkal túl tengő rajongó a Jonas-nál is volt ilyan de akkor melltartót dobtak
2010. augusztus 12. 17:11
@Regina94: nem tudom,hogy az is vicces lenne,ha téged akarnának fejen találni! grat ezért!
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
SZERENCSÉRE nem esett semmi baja ? SZERENCSÉRE ???? XD
Pancsikakaoh
Idézet (vilcs @ 2010.08.12. 17:04)
Jaj ne! Egy műanyag flakon!
:O Semmi baja nem lett volna tőle, és jaj mekkora ügyesség kell ahhoz hogy reflexből a kezét az üveg elé tegye
Ez egy csoda. Avassuk szentté a helyet, vagy nem tudom. Szerintem a példaképem lesz az, aki megdobta 
Hát azért kösz, egy vízzel teli 2 literes műanyag flakonnal, ha megdobnak valakit erőből, nem lehet valami kellemes... főleg ha az aljával találják fejen.
2010. augusztus 12. 17:12
|
|
nikole Evil |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 857 Csatolások: 182 Azonosító: 127378 offline
|
de aranyos gyerek
2010. augusztus 12. 17:14
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.08.12. 16:30)
Ezügyben fordulj bizalommal Freeze-hez. 
Mexicano
Nem is tudtam, hogy van ügy
Szerintem ne azért kerüljön ki valami (szándékosan valami, mert ez nem hír) mert 8x vagy kismilliószor beküldik, hanem azért, mert hírértéke van. Ez a "valami" simán elférne egy topikban - akár egy topikban a napi 5 másikkal és nem a főoldalon víritana.
Az általad oly sokszor emlegetett minőséget és szinvonalat hiányolom - nem csak ebből a hírből - a te cikkeid jók és érdekesek is - mégha nem is nekem szólnak.
Nagyon jól tudom milyenek a beérkezett cikkek, jómagam is javítottam már őket - 100-ból 1 amihez nem kell hozzányúlni, de kozmetika után sem lesz több tartalma csak a külalak javul.
Ezek csak az én észrevételeim, nem először írom le.
Nem kell elkezdeni vitázni sem rajta, lehet hogy igazam van lehet hogy nem - én így látom.
Kedves fórumozók:
Próbálom a ifjabb generáció szemével is nézni a fórumot, híreket, cikkeket.
Valamiért nincs igazi fórumozás, nincsenek vélemények - oldalakon át olvasható szinte minden hír topikjában, hogy "jujdecuki", "de édi" "szegényke" a másik oldalról meg az "úgy kell neki" "hahaha" "kit érdekel ez a mitugrálsz" "már megint Justin" - attól mert 10 vagy 12 éves valaki, ennél lehetne bővebb véleménye vagy mondandója is - de egy ilyen hírre mit lehet reagálni? Amilyen a hír szinvonala, olyan a hozzászólásoké is. Javaslom a tetszik - nem tetszik gombok mellé beépíteni a "deédi" "de cuki" "már megint justin" gombokat is - és akkor rövidre zártuk a dolgot.
Próbáljatok Ti magatok másokról is cikkeket írni, mindenkinek van legalább 2-3 kedvence, lehet róluk is bátran írni - főleg azoknak mondom ezt akik unják, hogy ugyanarról a 3-4 emberről van szó a cikkek 80%-ban. Írjátok meg - vannak akik segítenek a cikkekel.
ToTo
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
XD
|
|
conciszandivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 153 Csatolások: 4 Azonosító: 129100 offline
|
állatok XD
2010. augusztus 12. 17:15
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
am sztem nem lett volna különösebb baja XD
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.