és nem bírom abbahagyni
Justin Biebert üveggel akarták megdobni!
2010. augusztus 12. 16:34
ezen annyit lehet röhögni
és nem bírom abbahagyni
és nem bírom abbahagyni
2010. augusztus 12. 16:39
Idézet (Billy Costigan @ 2010.08.12. 16:33)
Nem az a gond .. ki van és ki nincs.
Ez az oldal régen a minőséget képviselte ... mára a mennyiséget ... kell mindenkiről cikk, de amit látok mostanság ... az komolytalan.
Főleg, hogy valakinek engedélyezni kell a cikk megjelenését.
Ez az oldal régen a minőséget képviselte ... mára a mennyiséget ... kell mindenkiről cikk, de amit látok mostanság ... az komolytalan.
Főleg, hogy valakinek engedélyezni kell a cikk megjelenését.
Pontosan azért vagyok én itt, és azért vállaltam ezt a feladatot, hogy a cikkek valóban minőségiek legyenek. Amit kint látsz az oldalon, az már alaposan át van szerkesztve, gatyába van rázva, mert különben óvoda felső tagozata lenne. Még ha komolytalan is a témája, legalább nincs tele helyesírási hibákkal, és nem látszik rajtuk, hogy 12 évesek írják. Ha látnád az eredeti nyers híreket, melyeket beküldenek... na akkor nem tudom, mit szólnál. De sajnos erre van igény, lévén a legtöbb felhasználó 12—16 éves.
2010. augusztus 12. 16:41
|
|
Bali♥ ♥ ¢υкσямαzѕу♥ ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 1211 Csatolások: 60 Azonosító: 130240 offline
|
Justin figyelj!! BUMM!! BUMM!! A szemed alá vizespalack..
1 felhasználónak tetszik:
Pancsikakaoh
2010. augusztus 12. 16:42
xd de azért látni h eltalálta
ha jol megnézitek a végén
2010. augusztus 12. 16:42
ja ezt tegnap olvastam már. de nem baj.
az a poén h épp arról beszél h szereti a rajongóit
de azért jó h semmi baja
2010. augusztus 12. 16:44
|
|
kata0210EspanaGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.24. Hozzászólás: 1494 Csatolások: 65 Azonosító: 58962 offline
|
Na eltalálhatták volna jobban is
:D:D
Pancsikakaoh
2010. augusztus 12. 16:50
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
az ilyenek már nem normálisak -___-
annyira utálom az iylen elmebetegeket..
annyira utálom az iylen elmebetegeket..
2010. augusztus 12. 16:51
|
|
Bali♥ ♥ ¢υкσямαzѕу♥ ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 1211 Csatolások: 60 Azonosító: 130240 offline
|
Az az üveg szívből szállt.. Én biztos nem gy koncerten dobtam volna meg hanem amikor kimegy az öltöző felé Justinka Bimbú figyeljé BUMM!! BUMM!!
Pancsikakaoh
2010. augusztus 12. 16:51
Idézet (El Mexicano @ 2010.08.12. 16:39)
Pontosan azért vagyok én itt, és azért vállaltam ezt a feladatot, hogy a cikkek valóban minőségiek legyenek. Amit kint látsz az oldalon, az már alaposan át van szerkesztve, gatyába van rázva, mert különben óvoda felső tagozata lenne. Még ha komolytalan is a témája, legalább nincs tele helyesírási hibákkal, és nem látszik rajtuk, hogy 12 évesek írják. Ha látnád az eredeti nyers híreket, melyeket beküldenek... na akkor nem tudom, mit szólnál. De sajnos erre van igény, lévén a legtöbb felhasználó 12—16 éves.
A minőség tág fogalom. Lehet a külalakra és tartalomra mérni, elhiszem milyen a külalak ... de a hír minősége az fontos ... határt kell szabi.
Mitől lenne az a hír minőségi /amit te vagy bárki külalakra minőségire csinált/, de tartalom nincs mögötte ... a hírnek legyen értéke, ne feltevés vagy xy ezt és azt tette/vagy nem is tette de majdnem.
Igen tudom milyen korosztály a többség ... de van olyan réteg akinek van már némi érzéke és igénye a minőségre.
Miért kell sok normális tagnak /magamat nem tartom annak/ a szeméthegyen átküzdenie magát az értékért?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.