Justin Biebert üveggel akarták megdobni!
2010. augusztus 28. 11:11
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Hát azért volt erő abban a személyben, aki megküldte Justint azzal az ominózus vizesflakonnal...
Most komolyan, a csaj vagy gyúrni járt, vagy nem is csaj volt...xD
Habár megesik az ilyesmi, ha egyszer vannak millióan akik élnek halnak érted, de legalább ennyien vannak olyanok is, akik épp az ellenkező véleményen vannak rólad, hm...hát ez van Justin ez a hírnév!
Azért sajnálom, mert mért épp egy vizespalackkal kellett megküldeni a gyerek fejét, mért nem valami mással???xD Oké,oké meg se kellett volna dobni, mert akár komoly bajok is lehettek volna...
azért sajnálom...
Habár mért volt ott ez az elvetemült, ha egyszer nem is szereti, mert nekem ne akarja senki sem bemagyarázni, hogy "kirepült a kezéből", mert azt nme hiszem el....
És fölösleges a koncerjegyet megvenni, ha egyszer nem a "zsánerem", én amondó vagyok, hogy ha nem szeretem, nem költök csillagászati összegeket, a jegyre és ha már egyszer több millió kiscsaj viszont él hal a tinisztárért, akkor nekik nem rontom el az estéjüket, mert ők is kifizették a jegyet..
Habár megesik az ilyesmi, ha egyszer vannak millióan akik élnek halnak érted, de legalább ennyien vannak olyanok is, akik épp az ellenkező véleményen vannak rólad, hm...hát ez van Justin ez a hírnév!
azért sajnálom...
Habár mért volt ott ez az elvetemült, ha egyszer nem is szereti, mert nekem ne akarja senki sem bemagyarázni, hogy "kirepült a kezéből", mert azt nme hiszem el....
És fölösleges a koncerjegyet megvenni, ha egyszer nem a "zsánerem", én amondó vagyok, hogy ha nem szeretem, nem költök csillagászati összegeket, a jegyre és ha már egyszer több millió kiscsaj viszont él hal a tinisztárért, akkor nekik nem rontom el az estéjüket, mert ők is kifizették a jegyet..
2010. augusztus 29. 08:42
|
|
petracica 13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 129481 offline
|
nem tom h ki olyan barom h megdobál 1 sztárt nem értem az ilyet le kéne csukatni
nem bírom az ilyen faszkalapokat !!!!!!!!!!!!!!!!4
2010. augusztus 29. 12:44
én sem vagyok egy nagy Justin fan, de ezt azért soknak tartom... sajnos itthon is nagyon sok ilyen van, pl. SP-vel. Érte sem rajongok, de amikor Tojásfesztiválon volt, és megdobták tojással, eléggé felment bennem a pumpa. Mégis mit képzelnek?
2010. augusztus 29. 14:58
Bocsi a rajongóknak, de szerintem nagyon is jól tette!!
2010. augusztus 29. 16:58
|
|
sellySelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 339 Csatolások: 49 Azonosító: 133506 offline
|
azért ilyet nem kéne csinálni nem értem miért nem büntetik meg aki ilyet csinál
2010. augusztus 29. 20:36
Jól tette az a valaki. Kár, hogy Bieber hárított :S Jó a végén a lassítás
2010. augusztus 29. 20:58
|
|
szincsasszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 133763 offline
|
Nagyon jól tette
2010. augusztus 30. 09:30
szincsassz igazad van!!!
És Hiro neked is...
Bár bírom Justin de most valahogy ki nem állhatom
Bár bírom Justin de most valahogy ki nem állhatom
2010. augusztus 30. 17:37
xd hehe most megkapta.. de hogy áuzott... heeheheheheh
2010. augusztus 31. 11:10
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
bunkóság... de akkor is vicces.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: